Celebrity News

Διονύσης Παπανδρέου: Μιλά για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη «Γη της Ελιάς» -Το spoiler για το τέλος του «Φίλιππου»

Ο Διονύσης Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την απόφασή του να μη συνεχίσει στη σειρά «Γη της Ελιάς» την επόμενη σεζόιν, δίνοντας μάλιστα ένα spoiler για το τέλος του ρόλου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το τέλος του «Φίλιππου» θα είναι δραματικό, χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί αν ο ρόλος του «δολοφονηθεί». Μάλιστα, τόνισε πως εδώ και καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει από τη «Γη της Ελιάς».

Όσα είπε ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια για τον ήρωα που υποδύεσαι;

Ο Φίλιππος έκανε γνωστό ότι θέλει να επιστρέψει στις σπουδές του ύστερα από ένα διάστημα που τις διέκοψε λόγω του χαμού του πατέρα του και της αδερφής του. Δεν θέλει να πεθάνει όντας αγρότης.

Αυτή η απόφαση όμως δημιούργησε μία απόσταση με την Βασιλική. Έρχεται και η προφυλάκιση της μητέρας της, της Αρετής και τα πράγματα γίνονται χειρότερα για το ζευγάρι, καθώς ο Φίλιππος πιστεύει ότι είναι ένοχη.

Όσο ο Φίλιππος έχει απομακρυνθεί από την Βασιλική εκείνη έρχεται κοντά με τον Μιλτιάδη. Υποβόσκει κάποιος ανομολόγητος έρωτας ανάμεσα τους;

Ο Μιλτιάδης το είχε παραδεχτεί ότι θαυμάζει και εκτιμάει την Βασιλική αλλά δεν την βλέπει ερωτικά. Στο μυαλό του Φίλιππου υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και ζηλεύει τον Μιλτιάδη όμως αυτό έχει αλλάξει. Πλέον είναι φίλοι.

Ο Μιλτιάδης είναι ένας από τους ανθρώπους που στέκονται στο ζευγάρι, εκτιμάει την Χάιδω, κάνει επισκέψεις στο σπίτι τους, οπότε δεν περνάει από το μυαλό του Φίλιππου ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος ανομολόγητος έρωτας.

Ο γάμος του με την Βασιλική περνάει κρίση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο ζευγάρι;

Ναι θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο ζευγάρι και οι δυο τους θα είναι και πάλι αγαπημένοι.

Ο Φίλιππος θα παραμερίσει τα θέλω του για τις σπουδές στην Αθήνα για να μείνει κοντά στην γυναίκα του και την κόρη του;

Θα βρεθεί μία λύση.

Πως θα επηρεαστεί η ζωή του από τη δίκη της μητέρας του Χάιδως που ξεκινάει;

Ο Φίλιππος είναι αρκετά αγχωμένος γιατί νιώθει ότι έχει ένα μερίδιο ευθύνης απέναντι στη μάνα του χωρίς να φταίει βέβαια. Νιώθει άσχημα επειδή η Χάιδω αναγκάστηκε να σκοτώσει έναν εγκληματία για να του σώσει τη ζωή. Όμως ο φόνος είναι πάντα φόνος και το να πάρεις την δικαιοσύνη στα χέρια σου είναι έγκλημα. Ο Φίλιππος φοβάται την πιθανή φυλάκιση της μητέρας του.

Θα δούμε τη Χάιδω στην φυλακή;

Είναι πολλά τα στοιχεία εναντίον της οπότε μπορώ να πω ότι θα κινδυνεύσει να βρεθεί στη φυλακή.

Γνωρίζουμε ότι εμφανίζεται στη δίκη ένα πρόσωπο από την οικογένεια Βαφέα ως δικηγόρος πολιτικής αγωγής. Θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Χάιδως;

Ναι, οι δυσκολίες θα είναι πολλές κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα υπάρξουν απειλές και ενδείξεις ότι θα ξεκινήσει μία νέα βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Θα μάθει ο Φίλιππος για τα υπόλοιπα εγκλήματα που έχει διαπράξει η μητέρα του;

Όχι, στο άμεσο μέλλον δε φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Θα δικαιωθεί η Χάιδω;

Καλύτερα αυτό να μην το πούμε αλλά να το δούμε.

Είναι γνωστό ότι φέτος ο ρόλος σου ολοκληρώνεται και θα παρακολουθήσουμε το τέλος του Φίλιππου. Θα σχετίζεται με την ετυμηγορία της δικής;

Ναι είναι μία αλυσιδωτή αντίδραση.

Θα τον σκοτώσουν οι συγγενείς του Βαφέα;

Αυτό δεν το ξέρω. Είναι κάτι που θα αργήσει να συμβεί. Ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί ο ρόλος θα είναι δραματικός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνδέονται οι δύο ιστορίες, δηλαδή η δική της Χάιδως και το τέλος του Φίλιππου. Θα δούμε αν θα γίνει φονικό ή αν ο Φίλιππος πρέπει να εγκαταλείψει τη Μάνη λόγω απειλών.

Ο Φίλιππος θα βγει από τη ζωή της Βασιλικής. Θα ενέκρινε να κάνει μία νέα σχέση γυναίκα του;

Ο Φίλιππος έχει τεράστια αγάπη στην Βασιλική και η μοναδική του επιθυμία είναι να αισθάνεται ευτυχισμένη με οποιοδήποτε τρόπο, οπότε αν δεν μπορούσε να είναι μαζί του νομίζω ότι δεν θα είχε πρόβλημα να είναι με άλλον άντρα.

Ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσεις φέτος από το καστ της σειράς;

Δεν θα έλεγα ότι ήταν δύσκολη η απόφαση γιατί την πήρα πριν αρκετό καιρό, αρκετά συνειδητά. Όμως, είναι δύσκολο το γεγονός ότι πρέπει να αποχωριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που έχω δεθεί μαζί τους.

Ύστερα από τόσα χρόνια τους αισθάνομαι πλέον σαν οικογένεια μου. Θέλω αυτό το ταξίδι να με οδηγήσει σε διάφορα μονοπάτια και να δω άλλα πράγματα γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Είμαι έτοιμος να εξελιχθώ υποκριτικά, κάνοντας το επόμενο βήμα.

Διαβάστε ακόμα:

Μέμος Μπεγνής: «Έχω δει πράγματα γραμμένα που με έχουν ενοχλήσει πολύ»

Γη της Ελιάς: Αποχωρεί από τη σειρά του Mega -Το συγκινητικό «αντίο» στα social media

Εύα Καϊλή: Πότε και που θα γίνει η βάφτιση της κόρης της -Οι 4 νονοί από Ελλάδα, Ιταλία και Αμερική