Celebrity News

«Έχω τη χειρότερη άποψη για τον Πιλίδη. Είναι μια μικρή νυφίτσα, ένα φίδι κολοβό…»

Συμμετείχε στον περσινό κύκλο του «Survivor» και κατάφερε να μείνει αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

O γνωστός make up artist εξέφρασε την άποψή του για το «Survivor All Star», χρησιμοποιώντας, μάλιστα, σκληρή γλώσσα για τους: Σπύρο Μαρτίκα, Γιωρίκα Πιλίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γιατί κατά τη γνώμη σου δεν ψηφίζεται ο Βασάλος, ενώ δεν φέρνει πολλές νίκες;

Τι πολλές, καλέ; Μια δυο νίκες έχει φέρει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως του έχει αδυναμία η παραγωγή; Μήπως έχει μείνει στους συμπαίκτες του η καλή αγωνιστική εικόνα που είχε στο πρώτο «Survivor» και κάνουν πως δεν βλέπουν ότι φέτος είναι «παλτό»; Απορώ κι εγώ… Θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε φορά. Νίκες δεν φέρνει, reality της προκοπής δεν κάνει, τώρα είναι και τραυματισμένος, άρα είναι άχρηστος εκεί μέσα. Τον πληρώνουν άδικα!

Ποια είναι η γνώμη σου για την επιστροφή του Γιωρίκα Πιλίδη;

Γενικά έχω τη χειρότερη γνώμη για τον Πιλίδη. Είναι μια μικρή νυφίτσα, ένα φίδι κολοβό που το παίζει καλός. Δεν είναι καθόλου καλός. Το ότι ένας παίκτης είναι γρήγορος ή δυνατός δεν σημαίνει ότι έχει και καλό χαρακτήρα. Είπε στον Μπάρτζη να πάνε στη ζούγκλα να παίξουν μπουνιές, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό αθλητή. Τον έχουν παρουσιάσει ως τον αθληταρά του αιώνα και αναρωτιέμαι: Δεν είχε άλλες δουλειές να κάνει ο αθληταράς και πήγε στο «Survivor»; Και μαζί μου γιατί τα έβαλε πέρυσι;

Τι εννοείς;

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, είδα συνεντεύξεις του όπου με έβριζε. «Δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, είναι άνανδρος» είπε για μένα χωρίς να με ξέρει. Στον τελικό γνωριστήκαμε. Να μου τα έλεγε από κοντά αυτά. Εκείνος είναι ο άνανδρος… Τον ρωτούσαν για μένα οι δημοσιογράφοι ενώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγε τα χειρότερα. Δεν ανταποδίδω επειδή με έβρισε. Απλώς τον θεωρώ τραμπούκο, νυφίτσα και φίδι! Και στον στόχο δεν είναι καλός. Τον… πατάω κάτω στον στόχο.

Τίνος την πορεία μέχρι στιγμής θα χαρακτήριζες… όλη λάθος;

Του Σπύρου Μαρτίκα, με την κακή στρατηγική που κάνει και τα ψέματα που λέει. Είναι ένας ψευτορήτορας, κάνει κάτι κηρύγματα τραγικά και δεν λέει να σηκώσει τον… πισινό του και να φύγει, δίνοντας ευκαιρία σε ένα άλλο παιδί να μείνει, που ενδεχομένως να το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Έχει κουράσει… Όταν έφυγε οικειοθελώς η Βρισηίδα, του είπε «αγάπη μου, μην αργήσεις πολύ». Έχουν περάσει δυόμισι μήνες κι αυτός κάνει τα πάντα για να παραμείνει, με κακό reality και ψέματα. Δεν σέβεται καν τη σύντροφό του, ενώ συμπεριφέρθηκε άνανδρα και στην Ελευθερία. Είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απ’ όλα τα «Survivors»!

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μαρτίκας -Survivor: Επικοινωνούσε με την αδερφή του με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής; Η φωτογραφία που τον «καίει»

Πάνος Μουζουράκης: Το πολυτελές κτήμα που θα τελεστεί ο γάμος με τη Μαριλού Κόζαρη

Γιώργος Γρηγοριάδης: Παντρεύτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ λίγο πριν γίνει μπαμπάς -Φωτογραφίες