Celebrity News

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για Breakfast@Star: «Είναι κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο»

Ετεοκλής Παύλου -Ελένη Χατζίδου

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα παραχώρησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι δυο τους μίλησαν -μεταξύ άλλων- για την εκπομπή που θα παρουσιάσουν στο Star (Breakfast@Star), για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, ενώ απάντησαν και για το ενδεχόμενο να τους συγκρίνουν με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά.

Ξεκινάτε στο Star με το «Breakfast@star». Πώς αισθάνεστε, αλλά και πώς προέκυψε η πρόταση;

Ένα υπέροχο πρωινό χτύπησε το τηλέφωνο της Ελένης και μας είπαν να πάμε στα γραφεία του Star γιατί είχαν στο μυαλό τους μια υπέροχη ιδέα. Η ομάδα μας μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ασφάλεια, μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχουν όλοι εξαιρετικές ιδέες και κάθε μέρα μάς δείχνουν πόσο πιστεύουν σε μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για την πρώτη μας καλημέρα.

Είστε χαρούμενοι που εντάσσεστε στην οικογένεια του Star;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Από την αρχή αυτό που γνωρίζαμε –όπως και όλος ο κόσμος– ήταν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο κανάλι με τεράστια δυναμική. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και βασισμένο στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι, νιώσαμε κι εμείς αμέσως άνετα και οικεία και ότι μπαίνουμε σε μια ζεστή οικογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο.

Το θετικής αύρας τρέιλερ της εκπομπής μάς σύστησε και τους συνεργάτες που θα σας πλαισιώσουν, με την Ελένη Καστάνη να αποτελεί για αρκετούς έκπληξη. Ήταν δική σας ιδέα και σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Το τρέιλερ αντικατοπτρίζει το προφίλ της εκπομπής και ενθουσιαστήκαμε μόλις είδαμε το αποτέλεσμα. Το «Breakfast@star» βασίζεται στη χημεία της ομάδας και την παρέα, η οποία έχει ήδη δημιουργηθεί. Είναι θετικοί και αληθινοί άνθρωποι, με ωραία διάθεση και αισιοδοξία, συναισθήματα που θέλουμε να βιώσουν και οι τηλεθεατές. Όσο για την Ελένη Καστάνη, ήταν μια ιδέα του καναλιού και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γεμίζει το χώρο με την ενέργεια, την αύρα και το έξυπνο χιούμορ του και –φυσικά σε συνδυασμό με το ταλέντο της στην επικοινωνία– δίνει κάτι ξεχωριστό σε όλους μας. Ο ρόλος της είναι να μην έχει ρόλο! Να είναι απλώς ο εαυτός της, αυτός που αγαπάμε όλοι χρόνια τώρα, και να μας μεταφέρει τη δική της μοναδική οπτική σε μια στήλη που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ποιος είχε την υπέροχη ιδέα να ντυθεί το τρέιλερ μουσικά με το «Η ζωή είναι ωραία», παραλλαγή του τραγουδιού για το γάμο σας «H δική μας πρεμιέρα»;

Όλη η ομάδα του «Βreakfast@star» βλέπουμε την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής, οπτική που το τραγούδι του γάμου μας αποτυπώνει ακριβώς. Ακούγοντάς το, λοιπόν, οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι ταιριάζει στην εκπομπή. Έτσι, με μια μικρή διαφοροποίηση στους στίχους, σφράγισε ιδανικά την εικόνα της εκπομπής, γιατί, ό,τι κι αν συμβαίνει, τελικά «η ζωή είναι ωραία». Αξίζει να τονιστεί ότι τη μουσική και τους στίχους της «Δικής μας πρεμιέρας» υπογράφει ο Κυριάκος Γαληνός και το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει από τη Spicy Music.

Στο «Breakfast@star» είναι για ακόμα μία χρονιά η Άση Μπήλιου. Ευνοϊκή η συναστρία! Είστε χαρούμενοι για αυτό;
Η Άση είναι ένα πρόσωπο συνδεδεμένο με το Star και την πρωινή ζώνη του. Αποτελεί σταθερή αξία, διαθέτει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και δυναμική και είναι τιμητικό για μας που είναι μαζί μας! Μας άνοιξε γενναιόδωρα την αγκαλιά της. Βέβαια, όταν έμαθε ότι ο Ετεοκλής είναι Δίδυμος με Δίδυμο, αγχώθηκε λίγο, αλλά ήταν αργά!

Θα βρεθείτε σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτό είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος ή το βλέπετε ως πρόκληση;

Φυσικά και γνωρίζουμε τι γίνεται γύρω μας και πόσο δύσκολη είναι η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η οποία μάλιστα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Αν ισχυριζόμασταν ότι δεν μας αγχώνει αυτό, θα λέγαμε ψέματα. Ωστόσο ο ανταγωνισμός και το άγχος είναι τα πρώιμα στάδια της εξέλιξης, κι αυτό είναι το νόημα σε οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, να εξελίσσεσαι. Όλα όμως είναι διαχειρίσιμα, ειδικά όταν σε όλη την ομάδα υπάρχουν χημεία, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός. Τα πάντα είναι μια πρόκληση για μας και είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε.

Θα μας δώσετε μια γεύση από όσα θα μας παρουσιάζετε;

Eπειδή λατρεύουμε το φαγητό, αλλά και φανερά επηρεασμένοι από το «MasterChef», θα σας δώσουμε μια ιδέα μέσα από ένα ιδανικό για μας πιάτο. Φανταστείτε λοιπόν να σας σέρβιραν ένα γλυκό το οποίο θα ήταν όμορφα στημένο σε ένα καλόγουστο μεγάλο πιάτο που θα σας έκανε να θέλετε να το δοκιμάσετε. Τραγανό, ιδιαίτερο, με έντονη και ελαφρά πικάντικη γεύση, ανάλαφρο και εύπεπτο, με διαφορετικές δομές και υφές, καθεμία από τις οποίες θα σας πρόσφερε κάτι καινούριο αλλά εξίσου απολαυστικό. Θα μπορούσατε να αντισταθείτε;

Αναλαμβάνετε μια εκπομπή η οποία προϋπήρχε καθώς ο τίτλος παραμένει ο ίδιος. Αρκετοί ίσως σπεύσουν να κάνουν συγκρίσεις με τους προκατόχους σας, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Είναι λογικό, επόμενο και απολύτως κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο – όπως και στα παιδιά ίσως υπήρξε σύγκριση με τον Κρατερό και την Κατερίνα. Όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε συγκριτικά με κάποιον άλλο, αυτό όμως δεν είναι κάτι που βλέπουμε αρνητικά. Ξεκινάμε με όρεξη και ευχόμαστε να κερδίσουμε με τον τρόπο μας και μαζί με όλη την ομάδα την αγάπη των τηλεθεατών.

Η καθημερινή πρωινή ζώνη της τηλεόρασης συζητιέται αρκετά, ενώ οι παρουσιαστές και τα όσα υποστηρίζουν on air αναπαράγονται σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι κάτι το οποίο είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε;

Σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο σε κρίνουν για αυτό που είπες. Ο διάλογος, ο αντίλογος και η σύγκρουση απόψεων είναι πυλώνες της δημοκρατίας και της εξέλιξης και κάτι που επιδιώκουμε. Από την άλλη, η προσβολή και ο σχολιασμός που αποσκοπεί μόνο στο να σε θίξει ως άνθρωπο δεν μας αφορούν. Δεν εξαλείφονται, αλλά είναι σημαντικό να φιλτράρουμε τα όσα αναπαράγονται ώστε να κρατάμε αυτά που θα μας κάνουν πραγματικά καλύτερους.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετά ζευγάρια στη ζωή να κάνουν μαζί τηλεόραση. Τι το διαφορετικό θα μας μεταφέρετε και ποιο ζευγάρι από όλα όσα έχουμε δει μέσα στα χρόνια έχετε ξεχωρίσει εσείς;

Κάθε ζευγάρι, όπως και κάθε άνθρωπος, είναι διαφορετικό, οπότε εξ ορισμού δεν υπάρχει απόλυτη ομοιότητα. Πρέπει απλώς να μπορείς να εκφράζεις αυτό που πραγματικά είσαι και στον κόσμο που σε βλέπει. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε έχουμε δώσει τη δική μας διαφορετική πραγματικότητα με το δικό μας διαφορετικό τρόπο.

Ετεοκλής Παύλου: Από το χώρο του θεάματος ξεχωρίζω τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Είναι εντυπωσιακό το πώς διαχειρίζονται συναισθήματα και ψυχολογικές διακυμάνσεις και ταυτόχρονα προστατεύουν την ηρεμία του σπιτιού τους μέσα στα τόσα χρόνια και στις τόσες επιτυχίες αλλά και δυσκολίες. Θαυμάζω την ευφυΐα τους.

Ελένη Χατζίδου: Θαυμάζω κι εγώ το ζευγάρι που ανέφερε ο Ετεοκλής, αλλά έχω ξεχωρίσει και δύο τηλεοπτικά: τη Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Θοδωρή Αθερίδη στο «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» και τον Φώτη Σεργουλόπουλο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Κάποιοι θεωρούν ότι όταν ένα ζευγάρι εργάζεται μαζί, υπάρχει ίσως κάποια παραπάνω τριβή. Εσείς πώς το βλέπετε;

Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ακόμα έναν κοινό στόχο εκτός από το σπιτικό και το παιδί μας. Πιστεύουμε πως είναι ό,τι καλύτερο να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου επαγγελματικά και νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια για αυτήν τη συνθήκη.

Τρεις καλοί λόγοι ώστε το κοινό να κάνει το νέο «Breakfast@star» τηλεοπτική του συνήθεια;

Στις 5/9, στις 8:45 ακριβώς, συντονιστείτε στο Star και σας υποσχόμαστε ότι οι λόγοι θα είναι περισσότεροι από τρεις.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της στο Mega -Οι νέες προσθήκες στην εκπομπή

Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πρώην Ελληνίδας εστεμμένης -«Είμαι ολομόναχη, το έχω αποδεχτεί»

Κώστας Τσουρός: Το σχόλιό του για τη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με νυφικό και οι αλλαγές στο «Mega Καλημέρα»