Celebrity News

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο και την βάφτιση της κόρης τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι διπλής χαράς, καθώς θα γίνει και η βάφτιση της κόρης τους, Μελίτας-Δήμητρας.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής τους:

Ελένη έμεινες έγκυος στους τέσσερις μήνες γνωριμίας σας. Φοβήθηκες όταν συνέβη;

Ήμουν σίγουρη ότι ο Ετεοκλής είναι ο ένας, ο μοναδικός, αυτός με τον οποίο θέλω να γεράσω. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη μας ματιά. Όλα ακολούθησαν απόλυτα φυσικά. Δε συζητήσαμε ποτέ για γάμο, παιδί ή για το αν είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συνθήκη. Όλα ήρθαν από μόνα τους.

Στις 4 Σεπτεμβρίου παντρεύεστε και βαφτίζετε την κόρη σας.

Νομίζω πως έχοντας εμβολιαστεί πλέον, δε θα μας σταματήσει κάτι. Ακυρώσαμε ήδη δυο φορές το γάμο μας, αλλά είμαι βέβαιη ότι τώρα θα πραγματοποιηθεί. Περιμένουμε πως και πως να κάνουμε το πάρτι που ονειρευόμαστε με τους αγαπημένους μας. Θα είναι ένας κλειστός γάμος καθώς θα δώσουν το παρών οι πολύ δικοί μας άνθρωποι, οι συγγενείς μας και θα γίνει στον Πολυχώρο Ονείρων στο Κορωπί.

Το νυφικό μου το επιμελείται ο Stylianos – έχουμε κάνει όλες τις πρόβες – και το κοστούμι το έχει αναλάβει ο Τάκης Γιαννέτος. Θα μας παντρέψει η Ειρήνη Ζέη και το μωρό μας θα βαφτίσει ο Θωμάς Παπαδόπουλός και η Άννα Γιαννακοπούλου, οι οποίοι είναι και οι τρεις ξεχωριστοί φίλοι. Η Όλγα Καραβερβέρη είναι η wedding planner και τα έχει αναλάβει όλα λύνοντάς μας τα χέρια.

Η Μελίτα – Δήμητρα είναι 20 μηνών. Πόσο έχει μεταμορφώσει τη ζωή σας;

Ε.Π: Απόλυτα. Μας εξέλιξε.Επιθυμούμε να είμαστε άριστοι, άξιοι, αφοσιωμένοι, γενναιόδωροι γονείς με υπομονή σε κάθε δυσκολία. Προοδεύουμε ως ζευγάρι απαντώντας με ομόνοια σε κάθε πρόκληση. Από την άλλη, γνωρίζουμε ότι αν δεν είμαστε καλά ως μονάδες δε μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι μέσα στο σπίτι μας. Οπότε, διατηρήσαμε ακμαίους τους προσωπικούς μας στόχους αλλά ενώσαμε και τις δυνάμεις μας για την κοινή μας επιδίωξη που δεν είναι άλλη από την ευτυχία της οικογένειας και του παιδιού μας.

Ε.Χ: Έχουμε ιδανικά και όνειρα. Ένα παιδί δικαίως ανατρέπει ό,τι έχουμε στο μυαλό μας και καταργεί προσωπικό πρόγραμμα. Ευτυχώς, έχουμε ένα πολύ ήσυχο και καλό κοριτσάκι. Η κόρη μας είναι δώρο Θεού. Δε μπορείς να συνειδητοποιήσεις εώς την ημέρα που γίνεσαι μητέρα τι σημαίνει να δημιουργείς έναν άνθρωπο, να τον φέρνεις στη ζωή και κάθε μέρα να διαμορφώνεις τον χαρακτήρα του.

Ε.Π: Αρχικά έλεγα στην Ελένη πόσα έχουμε να μάθουμε στο παιδί. Τελικά, αντιλαμβάνομαι πόσα πολύτιμα πράγματα δίδαξε η Μελίτα -Δήμητρα σε εμάς.

Διαβάστε ακόμη:

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε πει τον μεγάλο της έρωτα. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Η Ασημίνα θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα