Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Home / Celebrity News / Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για τη σχέση της με την Γιάννα Τερζή και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μίλησαν μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για τη σχέση της με την Γιάννα Τερζή και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μίλησαν μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

eleni-foureira-people-258-779x1024

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision 2018, άρχισαν να κυκλοφορούν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Γιάννα Τερζή και την Ελένη Φουρέιρα να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Αφορμή γι΄ αυτό, στάθηκε η κίνηση της Γιάννας, η οποία μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να στηρίξουν την Βουλγαρία. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως δεν είναι φίλες με την Ελένη στο Instagram, αλλά και ότι δεν μίλησαν αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας.  Όλα αυτά, έκαναν πολλούς να πιστέψουν πως υπάρχει ένα “παγωμένο” κλίμα ανάμεσα τους.

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα και έδωσε τη δική της απάντηση για τα παραπάνω: «Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Στήριξα τη Γιάννα από την πρώτη στιγμή. Όταν διαβάζαμε τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν να μην έχουμε καλές σχέσεις, γελούσαμε και εγώ κι εκείνη. Απλά μέναμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία, σαράντα λεπτά απόσταση. Εκείνη τη βραδιά, οι χώρες που αποκλείστηκαν έφυγαν κατευθείαν. Οι υπόλοιπες ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και μετά έγιναν συνεντεύξεις Τύπου, με αποτέλεσμα να φτάσω στο δωμάτιό μου στις 03.00 το πρωί. Σκέψου πως σε λίγες ώρες είχα πάλι πρόβα! Εκείνη την ημέρα δεν είδα καθόλου τη Γιάννα, αλλά μιλήσαμε την επομένη. Σαφώς και ήταν στενοχωρημένη και την εμψύχωσα λέγοντάς της πως όλα είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος αγάπησε τη Γιάννακαι τη στήριξε. Δεν σημαίνει και τίποτα αν δεν πας στον τελικό ενός διαγωνισμού. Το τραγούδι της Γιάννας το λατρεύει όλος ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμη:

Αποχωρεί από το Happy Day για να γεννήσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι!

×