Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη για Μουτσινά – Σεφερλή: «Αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα, αλλά δεν νομίζω»

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από την εκπομπή του σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, που θέλουν να τον «διώχνουν» από τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» αποφάσισε την Τρίτη 14/3 να πάρει θέση και να αποκαλύψει ότι ο ίδιος αποφάσισε να μην βρίσκεται του χρόνου στην τηλεόραση, δείχνοντας έτσι πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.

Λίγες ώρες μετά, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, όπου όλα δείχνουν ότι μάλλον θα καλύψει το «κενό» του Νίκου Μουτσινά στην μεσημεριανή ζώνη.

Μετά την γνωστοποίηση του παρουσιαστή για την επερχόμενη αποχή του από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στο Mega μαζί με τους συνεργάτες της το γεγονός.

«Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Δεν είναι περίεργο που δεν έχει ανακοινωθεί ο Χρήστος (Φερεντίνος), περίεργο και πρωτοφανές είναι που ανακοινώθηκε ο Σεφερλής πριν το τέλος του τελευταίου δευτερολέπτου που θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1. Εγώ, αν ήμουν ΑΝΤ1… Αλλά δεν είμαι! Είπα να σταματήσω τώρα, γιατί αυτά πληρώνω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Τότε, η Ελένη Μενεγάκη είπε σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά: «Εννοείς ότι ένα κανάλι δεν ξέρει, αν έχεις πρόθεση να μην συνεχίσεις, δυόμιση μήνες πριν κλείσει η σεζόν; Εγώ φαντάζομαι, σε όλους συμβαίνει αυτό, όταν είναι η τελευταία σου χρονιά, το ξέρεις αν σε θέλουν ή δεν σε θέλουν. Έχεις κάνει κουβέντα, οι δύο μεριές έχουν κάνει κουβέντα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην παρουσιάστρια πως «δεν μπορείς να ελέγξεις το ότι ανακοινώθηκε στον αέρα. Κι επειδή είχαν έτοιμη την ανακοίνωση του Μάρκου, είχαν όντως κλείσει, έσπευσαν να το κάνουν. Αν με ρωτάς, και επικοινωνιακά είναι σφάλμα διότι θαμπώνεις και λίγο την έλευση του Μάρκου Σεφερλή. Συζητάμε δηλαδή για τον Μουτσινά και χάνεται ο θρίαμβος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, της έλευσης του Μάρκου στο κανάλι του Φαλήρου. Την επισκιάζει».

Ε.Μ.: Μπορεί να μιλάγανε μαζί του δυο χρόνια και τώρα να τους προέκυψε και οι άνθρωποι να χάρηκαν.

Δ.ΟΥ.: Δεν μπορούν να περιμένουν μια μέρα;

Ε.Χ.: Τι παρόρμηση είναι αυτή;

Ε.Μ.: Έρχεται ένας άνθρωπος στο κανάλι, ο Μάρκος είναι.

Ε.Χ.: Κόβουν τούρτες, ανοίγουν σαμπάνιες.

Ε.Μ.: Αλήθεια; Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αθώο το μυαλό μου, αλλά αυτό αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα. Δεν νομίζω όμως.

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μελιτά: Τα πρώτα λόγια για την παρουσίαση της Eurovision -«Θα δουλέψω σαν το σκυλί και θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία»

Δήμος Αναστασιάδης: «Στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής»

Λούκας Γιώρκας: Επιβεβαίωσε τα σχέδια γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση!