Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την εκλογή της στην Ευρωβουλή! «Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα»

Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να εκλεγή στην Ευρωβουλή με 170.642 ψήφους. Η παρουσιάστρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Συγκεκριμένα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της όλη αυτή την περίοδο, αλλά και τους ψηφοφόρους που της χάρισαν αυτή την ευκαιρία να μπει στην Ευρωβουλή. Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη υπόσχεται πως θα βοηθήσει στην ενίσχυση της φωνής των γυναικών.

H ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη

«Έχουν περάσει λίγες ώρες έχοντας συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη και θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που εκφράζοντας τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία επέλεξαν να εμπιστευτούν κ εμένα με τη ψήφο τους. Tα συναισθήματα ορμητικά, η χαρά μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Παρακαλώ δώστε μου το χώρο και το χρόνο να ευχαριστήσω εκείνους που με σκέφτηκαν γι’ αυτό το εγχείρημα και πήραν το ρίσκο νιώθοντας πως η πίστη τους είναι μεγαλύτερη από το διακύβευμα,

Τον κάθε εθελοντή, που χωρίς όφελος όλο αυτό το διάστημα έδωσε ψυχή και έκανε κόπο για τον στόχο μας, τον κάθε φίλο της παράταξής μας, σε κάθε μέρος της χώρας που πίστεψε πως μπορώ να προχωρήσω, αρκεί να με βοηθήσει να μπω στη διαδρομή και να μου δείξει το μονοπάτι. Όλους εκείνους, που χωρίς να θέλουν να ακουστούν, απέδειξαν πως η «ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να λειτουργήσει.

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ευχαριστώ όμως σε εσάς, τους 172.000 και πλέον συμπολίτες μας, που με τη ψήφο τους με έστειλαν στο στόχο!

Στον κάθε έναν από εσάς που χθες ανακούφιζε την αγωνία μου, με ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης, με λόγια τρυφερά, λόγια ενδυνάμωσης.

Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα. Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό το ταξίδι, γιατί θα το κάνουμε και αυτό μαζί. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη σας.

Νιώθω σεβασμό απέναντι στο αξίωμα και στις προσδοκίες σας. Είμαι όμως έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μέρος του οποίου είστε όλοι εσείς, και να δικαιώσω όχι μόνο εσάς για την επιλογή σας, αλλά και τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δίκη του. Όταν είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου, αν θυμάστε, σας είχα πει κάτι: Ότι θα είμαι εδώ για να ενισχύσω τη φωνή των γυναικών. Και είμαι έτοιμη να το κάνω. Μαζί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έχω ήδη ξεκινήσει να απαντώ σε ένα προς ένα τα μηνύματα σας, αλλά είναι πολλά, εκατοντάδες, χιλιάδες. Θα τα απαντήσω ΟΛΑ ακόμα και αν χρειαστεί να απαντώ μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Την είδα τελευταία φορά σε μια κηδεία και…»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε on air -«Φτάνει πια! Την Παπαρίζου τη ρωτούν για τα κιλά και εμένα για τις πλαστικές»

Γιώργος Αυτιάς σε Δημήτρη Πανόπουλο: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες» -Ένταση στον αέρα του «Fay’s Time»