Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
DIY
Σήμερα θα κάνετε την πιο αγνή και φυσική μάσκα μαλλιών με ένα και μόνο συστατικό
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/2
Home / Celebrity News / Έλλη Κοκκίνου: Το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και οι τύψεις σε σχέση με τον γιο της

Έλλη Κοκκίνου: Το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και οι τύψεις σε σχέση με τον γιο της

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε στη Φαίη μας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά και στον γιο της, ο οποίος είναι σχεδόν 11 ετών.

Αρχικά, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και δεν είναι άλλη από τη μητέρα της: «Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη. (…) Ο άνθρωπος που με άφησε ελεύθερη να κάνω δύο διαφορετικές σπουδές. Με άφησε στα 22 μου να φύγω για Αμερική και να σπουδάσω μουσική που ήμουν το μοναχοπαίδι της. Ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι για εκείνην. Είναι εκείνη που τα πλήρωσε όλα! Και για ιδιωτικά σχολεία και για σπουδές στην Αμερική και για εδώ. Μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά. Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή, είτε συμφωνούσε, είτε δεν συμφωνούσε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την έκτη αίσθηση, είναι σαν να βλέπει το μέλλον λίγο».

Στη συνέχεια η κουβέντα οδηγήθηκε στον γιο της και αποκάλυψε τον λόγο που έχει τύψεις κάποιες φορές: «Είμαι αυστηρή μαμά, αλλά με κάνει και ότι θέλει κάποιες φορές. Είμαι γλυκιά και απότομη κάποιες φορές. Είμαι απότομη κάποιες φορές για να σκληρύνει λιγάκι γιατί η ζωή δεν είναι τόσο γλυκιά, όσο τη παρουσιάζουμε στα παιδιά και θέλω να γίνει ανεξάρτητος. Πολλές φορές νιώθω τύψεις. Μπορεί να έχω υψώσει φωνή γιατί έχω τα δικά μου, μπορεί να έχω να κοιμηθώ μέρες, τα προσωπικά μου, τα άγχη μου. Έχω ενοχές που λείπω κάποιες φορές πολύ. Δεν θέλω να παίρνω τον ρόλο του μπαμπά γιατί είναι λάθος αυτό. Όμως ζώντας με ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο, έχω περισσότερες ευθύνες. Εγώ του δίνω την παιδεία που πρέπει γιατί ζούμε μαζί».

Η Φαίη μας ρώτησε την τραγουδίστρια αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά και η ίδια απάντησε αρνητικά:  «Γιατί να ξαναπαντρευτώ; Δεν το θέλησα ποτέ! Τώρα σε τρία χρόνια μπορεί να τα πούμε ξανά και να είμαι παντρεμένη! Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ, επειδή πάντα ήμουν από σχέση σε σχέση και πάντα μεγάλες σχέσεις, να βρω την ευτυχία μόνη μου»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Η Βικτώρια Καρύδα λύνει τη σιωπή της: “Τόσο καιρό δεν μίλησα, τώρα όμως θέλω να σας πω…”

×