Celebrity News

Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη ότι τη μέθυσε και τη βίασε

Ακόμα μία σοβαρή καταγγελία έρχεται να προστεθεί στον χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ηθοποιός προχώρησε σε μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη, καταγγέλλοντας τον βιασμό της την χρονιά του 2010, όταν η ίδια ήταν μόλις 21 ετών.

Στη μήνυσή της, η 33χρονη σήμερα ηθοποιός αναφέρει πως γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 2009 μέσω κοινής παρέας.

«Η γνωριμία μας ήταν απλώς και μόνο φιλική, καθώς δεν του είχα δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να νομίζει κάτι άλλο. Σημειώνω εδώ ότι είχα γνωρίσει τη σύζυγό του και το παιδί του μερικές φορές και βγαίναμε με κοινές παρέες απλώς και μόνο για διασκέδαση. Μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας που είχα με τον εγκαλούμενο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν πλέον βαθιά πεπεισμένη ότι ήταν ένας οικογενειάρχης που μου ενέπνεε ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ένα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα που κάναμε κοινή παρέα εκείνη την περίοδο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί, όπου παραγγείλαμε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί. Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο. Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια. Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου.

Κάποια στιγμή αυτός τραβήχτηκε από πάνω μου. Δεν είχα τη δύναμη ούτε το κουράγιο να βγω από το αυτοκίνητο. Ένιωθα τρομερά ευάλωτη και φοβόμουν ακόμη και για τη ζωή μου. Πρέπει βέβαια να σημειώσω εδώ ότι ήταν ήδη πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε ένα σκοτεινό μη οργανωμένο πάρκινγκ και από το μυαλό μου πέρασε και η σκέψη ότι αν έβγαινα μονή μου σε τέτοια κατάσταση στον δρόμο, ίσως να μου συνέβαιναν ακόμη χειρότερα πράγματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της.

Τέλος, η ηθοποιός τονίζει ότι τότε δεν κατήγγειλε τον βιασμό της γιατί φοβήθηκε, ωστόσο πλέον έπειτα από την έκρηξη του ελληνικού #metoo, αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση, ζητώντας την τιμωρία του βιαστή της.

Δείτε όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Πρω1νού: 

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα-Πρω1νό: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της γυναικολόγου που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ίριδα, μετά τον θάνατό τους

Μυριέλλα Κουρεντή-Survivor: «Αισθάνθηκα αδικημένη, χρησιμοποιήθηκα – Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν»

«Κατήγγειλα κι εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή»