Celebrity News
Επεισόδια στην πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Πέτρες, πορτοκάλια, πυροσβεστήρες από τους κουκουλοφόρους, κρότου-λάμψης και χημικά από τους αστυνομικούς. Ζημιές στο κέντρο της Αθήνας.
Ολοκληρώθηκε η μαθητική-φοιτητική εκστρατεία στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου. Οι μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή.
Κατά τη διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια από κουκουλοφόρους που πέταξαν πέτρες και μολότοφ, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και φανάρια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Προηγουμένως, οι νεαροί είχαν χαλάσει τις μαρμάριές τους και τις πλάκες του πεζοδρομίου από την πλατεία Κοραή, όπου έγραφαν και κουδούνια.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με τη χρήση χημικών και χειροκίνητων κρανών – λάμπψης, ενώ τα μαγαζιά έκλεισαν αμέσως, κατεβαίνοντας τα ρολά τους.
Οι ζημίες προκλήθηκαν σε μερικές βιτρίνες, αλλά και σε φανάρια και στάσεις λεωφορείων, ενώ η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε δέκα προσαγωγές.
Διαβάστε περισσότερα στο ant1news.gr