Celebrity News

Έρωτας Φυγάς: Σοκ για τον Μάρκο! Μαθαίνει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του Open, «Έρωτας Φυγάς», κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να µπει για τα καλά στα σπίτια και στις καρδιές των τηλεθεατών. Αυτό το διάστημα οι συντελεστές του σίριαλ γυρίζουν τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, που επιφυλάσσει περισσότερες ανατροπές και εκπλήξεις.

Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Όπως έχει γίνει γνωστό από προηγούμενο ρεπορτάζ του MyTv, η Αλεξάνδρα, μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ιάσονα, καταλήγει στη φυλακή. Εκεί, πίσω από τα σίδερα, έρχεται αντιμέτωπη µε τη συνείδησή της για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά της, ενώ βιώνει εφιαλτικές στιγμές μοναξιάς και απομόνωσης. Τα δύο της παιδιά, ο
Γιωργάκης και η νεογέννητη Μυρσίνη, είναι όλη της η ζωή και της λείπουν αφάνταστα. Σύμφωνα µε τις πληροφορίες του περιοδικού, στον Β’ κύκλο ο Μάρκος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας, που δεν είναι άλλο από την πατρότητα του Γιωργάκη. Μάλιστα, ανακαλύπτει την αλήθεια από την ίδια την Αλεξάνδρα, η οποία ούσα μέσα στη φυλακή αποφασίζει να ξεδιαλύνει τα πράγματα και να μιλήσει επιτέλους ανοιχτά στον
άντρα που αγαπάει για όλα, καθώς δεν γνωρίζει ποια δεινά τής επιφυλάσσει το μέλλον.

Όταν κάποια στιγμή ο Μάρκος πηγαίνει να την επισκεφθεί, οι φύλακες τον ενημερώνουν ότι δεν θα τον δεχτεί. Ωστόσο, του δίνουν ένα γράμμα που έχει γράψει η Αλεξάνδρα για εκείνον. Ο άντρας φεύγει απογοητευμένος που δεν κατάφερε να τη δει αλλά και γεμάτος αγωνία για τα όσα μπορεί να θέλει να του πει µέσω της επιστολής της. Κατευθύνεται, λοιπόν, προς µία απομακρυσμένη τοποθεσία, σταματάει το αυτοκίνητό του και διαβάζει το γράμμα της Αλεξάνδρας. Μεταξύ άλλων, μαθαίνει λοιπόν ότι εκείνος είναι ο πραγματικός πατέρας του Γιωργάκη.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα τού εξηγεί ότι η Μαργέτα την ανάγκασε –ενώ ήταν ήδη έγκυος– να παντρευτεί τον Ιάσονα για να του χαρίσει απόγονο, µε αντάλλαγμα να σώσει τη ζωή του ίδιου από το εκτελεστικό απόσπασμα. Διαβάζοντας τη συγκλονιστική αποκάλυψη, δάκρυα γεμίζουν τα µάτια του άντρα, που έχει πάθει σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσα χρόνια αγνοούσε την αλήθεια. Μάλιστα, αναπολεί κάποιες στιγμές που είχε ζήσει µε τον μικρό, τον οποίο από την πρώτη στιγμή που τον είδε τον έβαλε βαθιά στην καρδιά του.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος αντιλαμβάνεται πως έχει κάνει πολλά λάθη και ότι η Αλεξάνδρα ήταν η μόνη που θυσιάστηκε. Χωρίς να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του, σκουπίζει τα µάτια του και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Φτάνοντας στο σπίτι του, κρύβει το γράμμα της Αλεξάνδρας σε ένα ασφαλές σημείο για να µην πέσει στα χέρια της Ευγενίας και της Νότας.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικό βίντεο από διάσωση τουρίστριας -«Άσε τις βαλίτσες, η ζωή σου κινδυνεύει»

Κώστας Καραφώτης: Η εξομολόγηση για το ειδύλλιο με τη Μάρω Λύτρα στο «Fame Story» -«Ήταν η αλήθεια μας»

Χρήστος Φωτίδης για Στάθη Ψάλτη: «Αυτό το λάθος έκανε και δεν του έμεινε τίποτα στο τέλος»