Celebrity News

Έρρικα Πρεζεράκου: Η αδερφή της έγινε ξανά μαμά, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Έρρικα Πρεζεράκου, Αναστασία

Η Έρρικα Πρεζεράκου μαζί με την οικογένειά της πέρασαν πολύ δύσκολα πριν από δύο χρόνια, όταν η κόρη της αδερφής της, Ξένιας Πρεζεράκου, η μικρή Αναστασία, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία επτά ετών μετά από μάχη που έδωσε με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Η μικρή Αναστασία είχε ταξιδέψει στο Χιούστον μαζί με την οικογένειά της προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας και να υποβληθεί σε χειρουργεία, έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους.

Δύο χρόνια μετά το θλιβερό γεγονός, το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη της Ξένιας Πρεζεράκου, καθώς έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Οι γονείς της μικρής Αναστασίας έφεραν στον κόσμο ένα αγοράκι, γεγονός που ανακοίνωσε εκείνη μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Όσα έγραψε η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου στη συγκινητική ανάρτησή της

«Σεπτέμβρης 11 2023. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των παιδιών στο σχολείο, σήμερα η Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν , να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά , δυο τραυματισμένους γονείς.

Anastasia Nomikou ήσουν πάντα εκεί, με υπομονή και συνέπεια. Κωνσταντίνα Νούσια EimaiMaia.gr ήσουν η δύναμη μας, ο καθοριστικός παράγοντας ώστε να μην δημιουργηθεί ακόμα μια τραυματική εμπειρία, σεβόμενη την κατάσταση και μπαίνοντας μπροστά σε κάθε δυσκολία.

Ilona Tsipoura ήσουν η ήρεμη βοηθός, το απαλό χάδι και η συνεχής αθόρυβη παρουσία. Δρ Σταύρος Φωτόπουλος (ο άνθρωπος πίσω από κάθε δύσκολο γυναικολογικό χειρουργείο – υπέρ πολύτιμος). Τέλος ευχαριστούμε τον Όμιλο Ιασώ Iaso General για την εξαιρετική φιλοξενία και παροχή ιατρικής φροντίδας. Σας ευχαριστούμε όλους που αυτή την στιγμή έχουμε στην αγκαλιά μας τον αδερφό της Αναστασίας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές, όταν είχα χωρίσει»

 Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά!

 Σίσσυ Χρηστίδου για τη μεγάλη απώλεια κιλών: «Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα»