Celebrity News

Ετεοκλής Παύλου για Σοφία Μουτίδου: «Έχω σοκαριστεί, δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο»

Ετεοκλής Παύλου

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας!!!»,  στο οποίο απευθύνεται στους γονείς που προτρέπουν τους γιους τους να ασχοληθούν με «επιθετικά αθλήματα».

Η κωμική ηθοποιός -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δεν ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δεν ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες…

Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο. Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο; Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και ξύλο και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά – γιατί ποτέ δεν κατάλαβε ότι η πολεμική τέχνη έχει ειρηνικό σκοπό – με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα, κατανόηση, είναι υποστηρικτικός, ακούει;

Μανάδες γεμάτες πληγές που τα παιδιά τους δεν έχουν κάνει οικογένεια, φαρμαρκωμένες που τα παιδιά δεν κατάφεραν να διαλυθούν όπως οι ίδιες… Μανάδες που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο, αλλοπρόσαλλες γυναίκες που δίνουν τόση προτεραιότητα στα δικά τους θέλω, που καταντάει να είναι εγκληματικό. Μη φοβάστε! Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται ομοφυλόφιλοι, ούτε φυτρώνουν ομοφυλόφιλοι. Είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν πρόκειται να γίνει ομοφυλόφιλος αν πάει αντί για καράτε, χορό. Ξεκόλλα! Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος αν του μάθεις την ενσυναίσθηση ή την ευαισθησία, κατάλαβες; Ούτε έγινε ομοφυλόφιλος επειδή τον είχες ευαίσθητα σε όλη σου τη ζωή, δεν γίνεται κάποιος».

Απόσπασμα από το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου σχολίασαν τα όσα είπε ο ηθοποιός.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η Σοφία Μουτίδου πήγε να κάνει ένα βίντεο υποστήριξης προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά έκανε πολλά λάθη.

«Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο κατά κάποιο τρόπο, αλλά έκανε τόσα λάθη. Είπε τόσα λάθος πράγματα… Από πού να ξεκινήσουμε… Από τα επιθετικά αθλήματα;», είπε αρχικά  η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ ξεκινάω από τον τίτλο που είναι πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος. Ως γονιός και ως αθλητής, έχω σοκαριστεί. Τι σημαίνει επιθετικό άθλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έβαλε σε κατηγορίες τα αθλήματα, σε επιθετικά και μη επιθετικά. Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Αν έχεις αθλητική παιδεία, αυτός ο όρος δε μπαίνει. Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος που κάνει π.χ. πυγμαχία, δε μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα;»,  σημείωσε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα. Προσβάλλεις τους αθλητές», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

«Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου; Δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο και να μου λέει ότι επειδή επέλεξα να στείλω το παιδί μου στο τάδε άθλημα, είμαι ομοφοβικός», σχολίασε αμέσως μετά ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα συγκινητικά λόγια που της είπε ο σύζυγός της πριν από τον γάμο -«Εκεί έπεσα, λύγισα»

Emilia Vodos: «Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε… Ξέρει η Αγγελική Ηλιάδη»

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Έχω κοινό τατουάζ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»