Celebrity News

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχολογικά – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργου Κιμούλη.

Ενώ ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο  «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας  στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, το πρωί της Τετάρτης κατήγγειλε κι αυτή από την πλευρά της τον Γιώργο Κιμούλη κάνοντας αναφορά στην κακή συνεργασία που είχαν στον παρελθόν.

«Σε αυτόν τον χώρο είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά δεν μπορεί να βγαίνει να λέει ο κύριος Κιμούλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι αυτή τη στιγμή θυμηθήκαμε και η Ζέτα και εγώ και όλοι όσοι μιλήσουν γι’ αυτά, ότι τώρα θυμηθήκαμε την συμπεριφορά του επειδή έχει γίνει της μόδας και πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη κατά την άποψη μου που έκανε η Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αυτά, αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε μέσα στο χώρο δυστυχώς για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Φυσικά έχω προσωπική εμπειρία αλλιώς δεν θα έβγαινα μιλήσω. Ήταν γενναία πράξη αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα. Ο Γιώργος Κιμούλης βγήκε χθες και είπε πως η Ζέτα τότε ήταν μια φτασμένη ηθοποιός, εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός, ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή τη δύναμη στο χώρο που θα μπορούσα να μιλήσω. Φοβόμουν. Πίστευα ότι αν έβγαινα να μιλήσω και τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη και να έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε, έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά.

Παιδιά είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά από την συνεργασία μου με αυτό τον άνθρωπο «παντρεύτηκα» ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές μου χορδές.

Ήξερε πολύ καλά ότι για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν καθημερινά να κάνω ενέσεις κορτιζόνης. Έπαθα πολύ σοβαρή βλάβη στις φωνητικές μου χορδές που με ακολουθεί ακόμα και τώρα. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στην σκηνή. Με κακοποίησε ψυχολογικά ο Γιώργος Κιμούλης. Τo bullying που έχω υποστεί νομίζω δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Φοβόμουν να ανέβω στην σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου κι εκείνος ερχόταν από πίσω μου που και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στο αυτί μου.

Μίλησα από την πρώτη στιγμή με το που τελείωσα αυτή τη συνεργασία. Προσπάθησα να προστατέψω τους ανθρώπους στο χώρο μου. Τον ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ενώ εκείνος με είχε επιλέξει. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Άλλη μια τέτοια συνεργασία να είχα θα είχα εγκαταλείψει το επάγγελμα.

Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο. Στο διάλειμμα από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα. Δεν με ενδιαφέρει αν μου κάνει μήνυση ο Γιώργος Κιμούλη. Να κάνει ότι θέλει, ας με πάει στα δικαστήρια. Είναι αλήθεια όλα αυτά».

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Ρώμας -Πρω1νό: «Η Ζέτα μού ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ»

Γιώργος Κιμούλης στο Πρω1νό: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί και έχω δώσει ήδη εντολή να κινηθεί η δικηγόρος μου με αγωγή και μήνυση»

Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού: Η επίσημη ανακοίνωση για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη