Celebrity News

Φαίη: Απαντά στην επιστολή του Γιάννη Λιγνάδη: «Αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στενοχώρια…»

Στην μακροσκελή επιστολή του ο Γιάννης Λιγνάδης ανάμεσα στα άλλα αφήνει πολλά υπονοούμενα για το Πρω1νό και τη Φαίη μας.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο «ορνιθώνα» (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) «εσκοροδισμένης κουτόρνιθας», η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη «δικαιωματίστρια» και σταυροφόρο του νεόκοπου «μιτουισμού», τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το «μιτουικό» μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)».

Η Φαίη μας, αμέσως μετά την προβολή της επιστολής στην εκπομπή, δήλωσε: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…».

Λίγο αργότερα, αμέσως μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη που παίχτηκαν, σχολίασε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Εγώ οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Ποτέ! Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία. Αν ήθελα να το πάρω σε ένα προσωπικό επίπεδο πάνω μου, τότε που έκανα αυτές τις συνεντεύξεις, μετά ανέβαζα αυτά που έπρεπε να ανεβάζω. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, έγραψαν τότε κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι κριτικές που θα μπορούσα να τις κάνω repost. Δεν το έκανα από σεβασμό. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας… Εκείνη την περίοδο έτυχε να κάνω κάποια τηλεφωνήματα σε προσωπικό επίπεδο που πραγματικά με επηρέασαν, όπως μίλησα με μία κυρία που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με ένα από αυτά τα πρόσωπα (που κατηγορούνται) και είχα ακούσει φοβερά πράγματα».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Παπαλάμπρου: Ποιος παίκτης του φετινού GNTM είναι ανιψιός της;

Τάσος Ξιαρχό: Τσακώθηκε πάλι με την Κόνι Μεταξά – «Χειροτέρεψαν τα πράγματα, πλέον δεν με νοιάζει καθόλου»

Μαρία Τζομπανάκη: Συγκλονίζει με τον σασμό στην οικογένειά της -«Τον έσφαξε στην κυριολεξία»