Celebrity News

Φαίη: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει τα live του «The Voice» -«Θα είμαι ειλικρινής»

Η Φαίη ήταν η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» για το 2023.

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού μας» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την πρωινή ζώνη, την επαγγελματική αλλαγή που βίωσε μέσα στο Καλοκαίρι του 2022, καθώς και για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση των επερχόμενων live του «The Voice» στη θέση του Γιώργου Λιανού.

Για τις ανάγκες και το περιεχόμενο της πρωινής ζώνης: «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με την ώρα. Δηλαδή, μέχρι στιγμής αυτό που ξέραμε για το πρωινό και ήταν καθοριστικό, ήταν η ώρα. Ξεκινούσες στις δέκα και τελείωνες στη μία. Όταν αυτό άρχισε λίγο να αλλάζει και επίσης με τον κορονοϊό και με την επικαιρότητα που ήταν πάρα πολύ σκληρή και σαφώς ενδιέφερε, όλο αυτό μπήκε μέσα στη ζώνη αυτή. Άλλαξε λίγο η ταυτότητα.

Σήμερα γίνονται πάρα πολλά και καλώς απασχολούν, αλλά για έμενα αυτό έχει να κάνει με τα βασικά κομμάτια ενός τηλεοπτικού προγράμματος. Είναι το σήμα καταλληλότητας, δηλαδή το πρωινό έχει σήμα καταλληλότητας 8. Για μένα, λοιπόν, η ομπρέλα είναι η ψυχαγωγία και θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας. Και για εμένα η ομπρέλα επίσης είναι οι οδηγίες που παίρνεις από το ΕΣΡ, ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να το παρακολουθήσει ένα παιδί 8 ετών.

Ξέρω πολύ καλά να σου πω αν δω κάτι στην τηλεόραση αν θα κάνει νούμερα ή όχι. Είναι κάποια θέματα ή ο τρόπος που προσεγγίζονται που ο άλλος θα το δει είτε γιατί σοκάρεται, είτε γιατί μπαίνει σε πράγματα λίγο πιο άσχημα και πιο επικίνδυνα. Εγώ συνειδητά επιλέγω να υπάρχει μια δημοσιογραφική προσέγγιση σε αυτά τα θέματα και ένα κοινωνικό σχόλιο που μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς και κάτι άλλο, να δεις ποια είναι η ουσία.

Μετά από αρκετά χρόνια έχω τον σεβασμό και των ανθρώπων της τηλεόρασης και για τις επιλογές μου αλλά και των ιδιοκτητών καναλιών που πιστεύω ότι ξέρουν ποια είναι η Φαίη και μέχρι πού και για ποιο λόγο κάνει κάποια πράγματα».

Για την επαγγελματική αλλαγή που βίωσε το Καλοκαίρι του 2022: «Ήταν ένα Καλοκαίρι που πραγματικά είχα πολύ μεγάλη αγωνία, είχα άγχος, προσπαθούσα να το φτιάξω όλο αυτό στο μυαλό μου, να το οραματιστώ, ήταν πάρα πολλές οι αλλαγές. Δηλαδή, ήταν ένα Καλοκαίρι που δεν ηρέμισα καθόλου, ίσα ίσα είχε μεγάλη ένταση. Συναισθηματική, ψυχολογική και σωματική, γιατί χρειαζόμασταν και διακοπές. Από αυτή την ένταση του Καλοκαιριού, που δεν έπεσαν λίγο οι ρυθμοί, αυτούς τους  πρώτους μήνες στην εκπομπή δεν τους ευχαριστήθηκα και πάρα πολύ».

Για τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει τα live του «The Voice»: «Καλύτερα να μιλούσα για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα το αποφύγω, Έγινε μια κουβέντα, όχι επίσημα, το έχω πει και ‘γω στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα προτιμώ να μην κάνω κάτι παραπάνω και είναι επιλογή μου να είμαι μόνο στο πρωινό και στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το συγκεκριμένο επειδή είναι μόνο για λίγες εμφανίσεις, από ότι καταλαβαίνω, θα ξανακάνουμε μια συζήτηση φαντάζομαι.

Θα είμαι ειλικρινής. Πάντα γίνονται προτάσεις, απλώς φέτος είμαι σε ένα κανάλι που τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εάν, λοιπόν, μπορώ να βοηθήσω και δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί για μένα θα είναι πάρα πολύ πιεστικό διότι τις Κυριακές διαβάζουμε με τα παιδιά… Επαγγελματικά, δεν είναι ταπεινότητα, θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σε αυτούς που με πιστεύουν και, επειδή με έχουν πιστέψει, δεν θα μπορούσα να χαλάσω χατίρι. Αυτό θέλω να πω.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν όμως θεωρούν ότι πρέπει να είμαι εκεί θα είμαι εκεί και το λέω για πρώτη φορά εδώ χωρίς να το έχω πει καν στα στελέχη. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στο κανάλι που τώρα ξεκινάω και θεωρώ πως στις δουλειές αυτό πρέπει να γίνεται. Απλώς είναι θέμα χρόνων και επιλογών, δεν το έχω κάνει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για την παρουσίαση του «My Style Rocks»

Πόπη Τσαπανίδου: Εισήχθη στο νοσοκομείο -Τι συνέβη;

Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την πρώην σύζυγό του -«Το παιδί μας θα ήταν τώρα 30 χρονών»