Celebrity News

Φωτεινή Ψυχίδου: Ξέσπασε κατά του ντράμερ που κατηγορείται για παιδεραστία

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο πως Έλληνας ντράμερ που συνεργαζόταν μια περίοδο με τους Πυξ Λαξ κατηγορείται για παιδεραστία. Το συγκρότημα μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση στο προφίλ του στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τις πράξεις του άλλοτε συνεργάτη τους και πως η συνεργασία τους έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Η Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του Μπάμπα Στόκα, αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για τον ντράμερ που κατηγορείται έξω από τα δόντια.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου

«Ο Πυξ Λαξ (δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γ.Γ. Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη, που τη λένε Ιόλη και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ.

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γ.Γ. είναι παιδεραστής… Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια) ότι ο Γ.Γ. ήταν μ@@@δ@@@ς! Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιό του”. Ο Γ.Γ. δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενες. Κοντές, ψηλές, χοντρές λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες, τα πάντα!!!

Ο Γ.Γ, ήταν ένας 60αρης μ@@@ας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π@@@ει. Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς… Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε, τι σκεφτήκαμε και πως γλίτωσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης.

Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ… Το θέμα είναι θα έπρεπε να υποψιαστούν? Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!! (Ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του). Μέχρι κι εγώ ή ίδια οπότε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γ.Γ. γιατί έκανε πάντα το ίδιο.

Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω… “ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται”, γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του… Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γ.Γ. και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες τη παιδική κολεξιόν της αλουετ και την Ιόλη με κοτσίδια!!!!

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα…
Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες….. Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή που πρέπει να αποδώσει… Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί, ορισμένοι για πολλά χρόνια, άλλοι λιγότερα…

Ο Γ.Γ. ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας… Ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια ), δεν είχε φράγκα κι έτσι τον πήραν στη πρώτη “τελευταία συναυλία”… Στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον… Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν και έγιναν βασιλιάδες!!! Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@@@ς και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”.

Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης…. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν…. Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γ.Γ. ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γ.Γ. ήταν μ@@@ς.

Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα…Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπουνια και η φάση γίνεται σαλούν είναι λογικό να τις φας!!! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλείοτητα Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καυγά….».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός – Θάνος Μπίρκος: «Ο Τόλης είναι ικανός για όλα»

 Μαρία Αντωνά: Έγινε «καπνός» όταν είδε την κάμερα – Τι συνέβη;

 Λάμπρος Κωνσταντάρας – Αθηνά Ευμορφιάδη: Επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά το Survivor