Celebrity News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το «Μαύρο Ρόδο», η αποξένωση από τον μπαμπά του και η δικαστική διαμάχη με εφημερίδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», τη γνωριμία και σχέση του με τη Μπέσσυ Μάλφα, τη δικαστή του διαμάχη με εφημερίδα, καθώς και για την αποξένωση από τον μπαμπά του.

Για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του, ο ηθοποιός είπε: «Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα.

Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από έντεκα ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός.

Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Για τη σχέση του με την σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα, είπε: «Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ (Μάλφα), έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική. Με τη Μπέσσυ γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν.

Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι».

Για τη δικαστή διαμάχη που είχε στο παρελθόν με εφημερίδα, ανέφερε: «Τα media, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σήριαλ «Suburra», εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με…”. Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση».

Όσο για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», ο ίδιος δήλωσε: «Η παράγωγη μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο του «Μαύρου Ρόδου», είχα να επιλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και εγώ επέλεξα τον Λευτέρη. Ο Λευτέρης ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια, ήσυχος άνθρωπος, κάλος πατέρας, πικραμένος, χωρίς να κάνει πολλή φασαρία στη σειρά. Ο Λευτέρης έχει απωθήσει από τη μνήμη του το θάνατο της γυναίκας του, το έχει θεωρήσει ατύχημα και έτσι έχει ησυχάσει τη συνείδηση του για τη δίκη του ευθύνη», τόνισε σχετικά με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο».

Ο Λευτέρης είχε παράλληλη σχέση με τη φίλη της γυναίκας του, έχει ένοχες που έφυγε η κόρη του, άλλα δεν ξέρει ότι η μικρή είδε το θάνατο της μητέρας της. Ως Λευτέρης συμπαθώ τον Πέτρο, κυρίως από συμφέρον βέβαια, γιατί βλέπω πως είναι ένας κάλος γαμπρός για την Ελισάβετ». Ευχαριστιέμαι πολύ τις σκηνές που έχω με την «κόρη» μου, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, γιατί κλέβω ιδιωτικές στιγμές & τις βγάζω δημόσια, χωρίς να ντρέπομαι. Στις σκηνές με τη Φωτεινή χρησιμοποιώ τις αντιδράσεις ενός πάτερα, που έχω κάνει και εγώ με τις κόρες μου».

Διαβάστε επίσης: 

Khloe Kardashian -Tristan Thompson: Ο 3 μηνών γιος τους έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram

Κώστας Παπαδόπουλος -Πρωινό μας: «Δεν τιμάει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει αυτό το πράγμα»

Γιάννης Μπέζος: «Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του»