Celebrity News

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει βαριά

Γη της Ελιάς -Ισίδωρος

Δεν είναι λίγες οι συμφορές που έχουν βρει τελευταία τον Ισίδωρο στη δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Eλιάς». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «MyTv», ο δήμαρχος της Μάνης πρόκειται να βιώσει νέες δυσκολίες, καθώς θα πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, την οποία οργάνωσε ο Δημοσθένης.

Ο Καπερνάρος βρίσκει στο χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν τα τσιράκια του τη χειρόγραφη διαθήκη του. Σε αυτή, ο Ισίδωρος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: αφήνει μετά θάνατον το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μία άγνωστη –για όλους τους άλλους– γυναίκα.

Η απώλεια της πολύτιμης διαθήκης τον έχει αναστατώσει ιδιαίτερα, καθώς τρέμει ότι, εφόσον έχει πέσει σε λάθος χέρια, ίσως φανερωθεί η κρυφή του επιθυμία. Η συνεχόμενη αγωνία που νιώθει αλλά και οι κακουχίες που έχει βιώσει τελευταία κλονίζουν την υγεία του. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει.

Δυστυχώς η υγεία του είναι επιβαρυμένη εξαιτίας του προβλήματος που έχει με την καρδιά του. Τα αγαπημένα του πρόσωπα θορυβούνται με την ξαφνική αρρώστια και προσπαθούν να αφουγκραστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να τον τρομοκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, εκείνος υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις του τους καθησυχάζει, λέγοντάς τους ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα είναι ακμαίος και δραστήριος όπως πάντα.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Μάνος με τη Μαρίνα όσο και η Αμαλία ανησυχούν πολύ, χωρίς ωστόσο να του το δείχνουν, καθώς γνωρίζουν ότι μετά την ομηρία στην έπαυλη των Βρεττάκων βρίσκεται σε συνεχή ένταση. Μάλιστα, η σύζυγός του τον φροντίζει συνέχεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, όμως, δεν διστάζει να ανακατεύεται και στις επιχειρήσεις του, όπως και σε θέματα άλλων, γεγονός που την οδηγεί σε προστριβές. Για αυτόν τον λόγο, θα τη δούμε να έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με τη Μαρίνα, επειδή η Αμαλία κάνει όλα τα χατίρια της μικρής Αγγελικής.

Νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο – Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, μία γυναίκα από το παρελθόν του Λυκούργου επιστρέφει στη Μάνη. Το όνομά της είναι Λουκία και είναι μία Μανιάτισσα, περίπου 45 ετών, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν ναυτικό. Μετά τον χωρισμό της, επιστρέφει στην Αρεόπολη με σκοπό να βρει άλλον άντρα.

Από παλιά ο Λυκούργος δεν την άφηνε αδιάφορη κι έτσι επιστρέφοντας, όταν μαθαίνει ότι είναι κι αυτός χωρισμένος, τον βάζει στο στόχαστρο και τον διεκδικεί έντονα. Βέβαια, ο δικηγόρος δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει μια νέα σχέση και με την ευγένεια που τον διακρίνει προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του αλλά σε φιλικό επίπεδο.

Η επιστροφή της Λουκίας στο χωριό κάνει έξαλλη τη Χάιδω, καθώς βλέπει πως φλερτάρει με τον πρώην άντρα της, ενώ εκείνες τις ημέρες βγαίνει το διαζύγιό τους. Παράλληλα, ο Λυκούργος προσκαλεί ως συνοδό του τη Λουκία στον γάμο του ανιψιού του, του Χρήστου. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τελευταίος και η Αφροδίτη παντρεύονται.

Στη δεξίωση του γάμου, όμως, η Χάιδω εξαγριώνεται με το θέαμα του Λυκούργου να απολαμβάνει την παρέα της Λουκίας, η οποία τον διεκδικεί απροκάλυπτα. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη λάμπει από ευτυχία που παντρεύεται τον αγαπημένο της, αλλά εκείνος είναι πολύ μπερδεμένος, καθώς αισθάνεται μια ακαταμάχητη έλξη για την Αριάδνη. Μάλιστα, οι δυο τους έρχονται επικίνδυνα κοντά και ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος που νιώθει και κανείς δεν ξέρει πού θα τους οδηγήσει αυτή η απαγορευμένη έλξη.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο περιοδικό «MyTv» που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγραψε ιστορία στο θρυλικό «Barclays Center» -Η πρώτη συναυλία Έλληνα καλλιτέχνη στο φημισμένο στάδιο της Νέας Υόρκης!

Κάτια Δανδουλάκη: «Λύγισε» στο «The Secret Song» -«Διαλύθηκα»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έτρωγα bullying από τον δάσκαλο -Άρχιζα από το πρωί να γράφω την τιμωρία γιατί ήξερα τι θα συμβεί»