Celebrity News

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κλείνεται σε μοναστήρι!

Χάιδω -Γη της Ελιάς

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς», αφού σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MyTV, σύντομα η Χάιδω παίρνει μία απρόσμενη απόφαση που αλλάζει τη ζωή όλων!

Όπως έχει αποκαλύψει το περιοδικό MyTV σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η Χάιδω, μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της, επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται την απουσία της από το καφενείο, όπου βρίσκονται όλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού, και σπεύδει να τη βρει, καταφέρνοντας να γλιτώσει τη ζωή της.

Οι μέρες που ακολουθούν είναι αληθινό μαρτύριο για την άτυχη μητέρα, καθώς δεν μπορεί να απαλλαγεί ούτε στιγμή από τις ενοχές που τη βαραίνουν. Η Χάιδω, έχοντας πλέον χάσει και τα δύο της παιδιά, θεωρεί ότι εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου, γεγονός που πληγώνει βαθιά την ψυχή της.

Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Βαφέα και τον Παρά ως ύποπτους για το έγκλημα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο δεύτερος λυγίζει και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ωστόσο, ο Παναγιώτης δεν σκοπεύει να περάσει τη ζωή του στη φυλακή και προκειμένου να το σκάσει αρπάζει το όπλο του Στράτου. Ακολουθεί συμπλοκή με τους άντρες της Αστυνομίας και τελικά ο Βαφέας καταλήγει νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του γίνεται γρήγορα γνωστή στη Μάνη και ο Λυκούργος, μαθαίνοντάς την, αισθάνεται ανακούφιση. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τη Χάιδω. Η γυναίκα αρνείται να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και συνεχώς κλαίει για τον χαμό του Φίλιππου. Τόσο ο σύντροφός της όσο και η Βασιλική με τον Παρασκευά προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο, ωστόσο η κατάστασή της μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Πλέον έχει αποτραβηχτεί από τη δημόσια ζωή.

Κάποια στιγμή, θέλοντας να ηρεμήσει, η Χάιδω αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι. Τα αγαπημένα της πρόσωπα δέχονται την απόφασή της, η οποία επηρεάζει και τη δική τους καθημερινότητα. Την επομένη, πηγαίνει σε μία μονή της επιλογής της. Εκεί, με τη βοήθεια των μοναχών, ελπίζει ότι θα καταφέρει να βρει τη γαλήνη που αποζητά.

Η Αντωνία μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την Αλκμήνη

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώνεται το άλλοτε φλογερό ειδύλλιο της Αντωνίας με την Αλκμήνη. Οι δύο γυναίκες, που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, συχνά έρχονται αντιμέτωπες εξαιτίας της εμμονής της πρώτης.

Παρόλο που η Αλκμήνη έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους και μάλιστα συνάπτοντας σχέσεις με δύο άντρες διαδοχικά, τον Μιλτιάδη και τον Ορέστη, η Αντωνία κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ενώ η Αλκμήνη φιλοξενείται στο σπίτι του γυμναστή, η πρώην σύντροφός της την προσεγγίζει ξανά ερωτικά.

Η χημικός, παρόλο που ο Ορέστης τής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιζητά μία σοβαρή σχέση μαζί της, αλλά την έχει αφήσει να μείνει στο σπίτι του για να τη διευκολύνει μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την Ισμήνη, θέλοντας να κάνει την Αντωνία να καταλάβει πως ό,τι είχαν ανήκει στο παρελθόν, της λέει ένα μεγάλο ψέμα. Η Αλκμήνη δηλώνει στην πρώην αγαπημένη της ότι με τον Ορέστη έχουν προχωρήσει και σύντομα θα παντρευτούν.

Στο άκουσμα της είδησης, η Αντωνία τρελαίνεται από ζήλια και η κρίση της θολώνει. Λίγο μετά, πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη για να λογαριαστεί μαζί της. Φτάνοντας εκεί, οι δύο γυναίκες έχουν μία άγρια λεκτική διαμάχη. Πάνω στην ένταση της στιγμής, η Αντωνία αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει με μανία πολλές φορές πάνω στο σώμα της Αλκμήνης.

Η τελευταία προσπαθεί να αμυνθεί, όμως τα τραύματά της είναι βαθιά και επηρεάζουν τα ζωτικά της όργανα με αποτέλεσμα ο θάνατός της να είναι βασανιστικός. Ο πρώτος που μαθαίνει για αυτή την τραγωδία είναι ο Ορέστης, ο οποίος φτάνοντας στο σπίτι του βρίσκει την Αλκμήνη μέσα σε μία λίμνη αίματος και σοκαρισμένος ενημερώνει τις Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψη για την κλήση στο 100 -«Δεν του είπα ότι είμαι η Μπακοδήμου, του έσπασα τα νεύρα»

Αννίτα Πάνια: Ξεκαθαρίζει για τη συνέντευξη του Καρβέλα -«Το λέω και το υπογράφω αυτό»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδελφού του -«Δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε»