Celebrity News

Γη της Ελιάς: Η Αμαλία διαλύει τον γάμο Αθήνας και Τζον -Η γυναίκα που κλέβει την καρδιά του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς

Άκρως συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv.

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον βρίσκεται ξαφνικά στον… αέρα. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που η Αμαλία βάζει σκοπό ζωής να εκδικηθεί τη χήρα του Ιπποκράτη, διότι τη θεωρεί υπεύθυνη για τον χωρισμό της από τον Ισίδωρο. Όπως σας αποκαλύψαμε στο προηγούμενο τεύχος μας, η Αθηνά ξεμπροστιάζει τη γραμματέα στον δήμαρχο, καθώς του αποκαλύπτει την αληθινή συνομιλία που είχαν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες, ξεσκεπάζοντας τη δράση της γυναίκας του.

Η Αμαλία είναι σοκαρισμένη με την απόφαση του άντρα της να τη διώξει από το σπίτι και τη δουλειά, ενώ δέχεται ένα ακόμη χτύπημα, που την οδηγεί στα άκρα. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να αναλάβει το διαζύγιό του και ο δικηγόρος ενημερώνει την εν διαστάσει σύζυγό του. Τότε εκείνη, πιο οργισμένη από ποτέ, σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να διαλύσει την ευτυχία της Αθηνάς και του Τζον και να κάνει την εχθρό της να πονέσει. Μάλιστα, γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η τελετή, θέτει άμεσα σε εφαρμογή όσα έχει στο μυαλό της για να διαλύσει τα πάντα. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά και ο Τζον, ανυποψίαστοι για τη δράση της γυναίκας, ασχολούνται με τις ετοιμασίες του γάμου τους, ενώ μερικές ημέρες αργότερα υποδέχονται στο σπίτι και την κόρη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Η όμορφη Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα) χαίρεται ιδιαίτερα που ο πατέρας της βρήκε μία δυναμική και καλόψυχη γυναίκα για να πορευτεί στη ζωή του, ενώ παράλληλα μαγεύεται και από τις ομορφιές της Μάνης. Όλοι καλοδέχονται την 22χρονη κοπέλα, με μοναδική εξαίρεση τη Φιλιώ. Το κοριτσάκι φοβάται ότι η παρουσία της Νάνσυς εκεί θα της στερήσει την αγάπη του πατριού της και έτσι η συμπεριφορά της είναι ψυχρή. Ο Τζον, από την πλευρά του, αισθάνεται ευτυχισμένος που έχει στο πλευρό του την κόρη του και την επόμενη μέρα τής κάνει μία ξενάγηση στα κτήματα που αγόρασε, ενώ στη συνέχεια πηγαίνουν μαζί στο καφενείο του Πότη.

Εκεί, η Νάνσυ εντυπωσιάζεται με τη φιλοξενία και τη θέρμη των κατοίκων της περιοχής, ενώ συγχρόνως κάνει και μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Συναντάει για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο και γοητεύεται αμέσως από την παρουσία του. Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή η γνωριμία είναι καρμική και για τους δύο ήρωες, καθώς ύστερα από πολύ καιρό ο Γιώργης αντικρίζοντάς την διαπιστώνει ότι η καρδιά του αρχίζει να χτυπάει δυνατά και, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας. Οι μέρες περνούν και ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον φτάνει. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι και ετοιμάζονται για να παρευρεθούν στη σημαντική αυτή ημέρα του ζευγαριού. Ωστόσο, η Αμαλία, που παρακολουθεί από μακριά, είναι έτοιμη για το τελικό χτύπημα, που έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της ωραιότερης ημέρας της Αθηνάς, που δεν είναι άλλη από τον γάμο της με τον Τζον. Πολύ γρήγορα τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή και όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Περισσότερα στα περίπτερα:

Διαβάστε ακόμα:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Super Κική: Έβαλαν τέλος στην κόντρα τους -«Μου είπε συγγνώμη και μπράβο της»

Γιώργος Αλκαίος: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του -«Ένα παιδί τυραννήθηκε επειδή δεν τα βρήκαν δύο άνθρωποι»

Δέσποινα Βανδή: «Όταν ακούω τη λέξη “έρωτας”, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης»