Celebrity News

Γη της Ελιάς: Μακελειό! Πυροβολισμοί και θύματα με στόχο τον Δημοσθένη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο Δημοσθένης μπορεί να παρουσιάζει την εικόνα ενός καλού και αυστηρού οικογενειάρχη, αλλά κρύβει καλά τη σκοτεινή πλευρά του. Δηλαδή αυτή του αρχηγού ενός κυκλώματος που δραστηριοποιείται σε παράνομες ενέργειες, με σκοπό να βγάλει πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο άντρας αποφασίζει να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, στην Αθήνα. Μάλιστα, εφιστά την προσοχή στον στενό συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο, διότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο. Ωστόσο, κάποια στιγμή, δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του. Όμως, ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες. Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος. Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα. Φυσικά, όλο αυτό που συμβαίνει δεν αρέσει καθόλου στον Κωνσταντίνο, ο οποίος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα είτε εναντίον του είτε κάποιων αγαπημένων του προσώπων.

Ταυτόχρονα, η Ασπασία περιμένει από μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να βεβαιωθεί αν η Ειρήνη είναι κόρη του Δημοσθένη ή του Πέτρου Στεφανέα. Σύντομα, λοιπόν, η Ασπασία λαμβάνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα και συναντιέται με τη Χάιδω για να τον ανοίξουν μαζί. Τότε, βεβαιώνονται πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια και η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως ο Δημοσθένης ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Ιουλία και Στάθης ξανά μαζί!

Η Ιουλία και ο Στάθης, μετά τον οριστικό και επώδυνο χωρισμό τους, προσπάθησαν να προχωρήσουν τη ζωή τους, αλλά τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ πιο δυνατά. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, όπως θα δούμε προσεχώς, οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να ακούσουν την καρδιά τους και να είναι ξανά μαζί! Μάλιστα, η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη, προκειμένου να συναντάει τον Στάθη. Κι αυτή τη φορά, δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια. Έτσι, η Ιουλία και ο Στάθης κάνουν έρωτα και αποφασίζουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, μέχρι να διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές, ώστε να μη γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Έκτοτε οι δυο τους
συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού, αγνοώντας ότι ο Γιώργης κάτι έχει αρχίσει να υποψιάζεται…

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν αδιανόητο, ο κόσμος με έβριζε, με έβρισκε τρομερά αντιπαθητική»

Πρωινό σεξ: Γιατί είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη μέρα σου

Άλλαξε το όνομα και το λογότυπο στη σελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook