Celebrity News

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Μάνος και Μαρίνα -Γη της Ελιάς

Δύσκολες στιγμές θα βιώσουν ο Μάνος και η Μαρίνα στην «Γη της Ελιάς», καθώς το ζευγάρι θα ανακαλύψει ότι το μωρό τους πάσχει από ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο. Ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου περνάει έντονη κρίση εξαιτίας μιας σημαντικής διαφωνίας που έχουν. Ο γυναικολόγος της κοπέλας τής ζήτησε να κάνει αµνιοπαρακέντηση για να διαπιστωθεί αν είναι καλά το μωρό στην υγεία του, όμως εκείνη αρνείται, γνωρίζοντας τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στην ίδια και στο έμβρυο.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, στα προσεχή επεισόδια ο Μάνος μαζί µε τον Ισίδωρο και την Ιουλία πιέζουν τη Μαρίνα να κάνει την εξέταση, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Λίγες ημέρες αργότερα, ο γιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Μάνο αποκαλύπτοντάς του ότι συμβαίνει µάλλον κάτι ανησυχητικό. Για την ακρίβεια, του λέει ότι υποπτεύεται πως το μωρό τους έχει σύνδρομο Έντουαρντς, µία πολύ σοβαρή πάθηση που οδηγεί σε θνησιμότητα εντός του πρώτου χρόνου ζωής και παρουσιάζει ως επιπλοκές συγγενείς καρδιοπάθειες και νοητική υστέρηση. Ο Μάνος, ακούγοντας τα λόγια του γυναικολόγου, παθαίνει πανικό και αμέσως ενημερώνει τον πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Οι ώρες περνούν και ο Μάνος δυσκολεύεται να αποφασίσει αν πρέπει να το πει στη Μαρίνα, αλλά θεωρεί ότι η αλήθεια ίσως την ταρακουνήσει και κάνει επιτέλους την εξέταση.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα προχωράει το πανούργο σχέδιό της να χωρίσει τη Ρένα από τον Χάρη και προτείνει σε µία γυναίκα που δουλεύει στο διαγνωστικό κέντρο, την Όλγα, να παραποιήσει τα αποτελέσματα της εξέτασης της Ρένας έναντι 50.000 ευρώ. Εκείνη, όμως, είναι έντιμη επαγγελματίας και αντί να υποκύψει στο δέλεαρ του χρηματισμού, την καταγγέλλει στην Αστυνομία για απόπειρα δωροδοκίας. Ύστερα από λίγες ημέρες, ο Κουράκος µε τη βοήθεια της Όλγας συλλαμβάνει τη Στέλλα, βάζοντας ένα τέλος στις σατανικές προθέσεις της. Μετά, ενημερώνει τον Μάνο για όλα, καθώς εκείνος και η σύζυγός του αποτέλεσαν μέρος του σχεδίου της Ρένας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ισίδωρος διαπιστώνει ότι οι υποψίες του γυναικολόγου για το σύνδρομο του μωρού έχουν κάποια βάση και τρομοκρατείται ιδιαίτερα!

Έτσι, ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι η Μαρίνα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην εξέταση για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον της ίδιας και του παιδιού της, καθώς κινδυνεύει από αυτό το σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο. Όταν η Μαρίνα μαθαίνει για τον κίνδυνο που διατρέχει το έμβρυο, καταρρακώνεται και ξεσπάει σε κλάματα, ενώ ο Μάνος τη στηρίζει µε όλες του τις δυνάμεις. Όλοι τρέμουν στην ιδέα ότι το μωρό μπορεί να γεννηθεί άρρωστο και καταδικασμένο να πεθάνει.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μπορώ να φανταστώ το “Καλημέρα Ελλάδα” χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη»

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιτυχία του «Happy Day» και η διαφορετική εκπομπή που θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει