Celebrity News

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διώχνει την Αμαλία και η Αθηνά την ξεμπροστιάζει -Νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς

Aντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της έρχεται η Αμαλία στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς», που προβάλλεται για 3η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega, καθώς χάνει τα πάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, η γραμματέας συνεχίζει να έχει προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε όλους και μεγάλη εμμονή με την Αθηνά. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η κόντρα των δύο γυναικών κορυφώνεται με αφορμή την επιθυμία της δεύτερης να μην καλέσει τη σύζυγο του Ισίδωρου στον γάμο της με τον Τζον. Η Αμαλία βάζει, λοιπόν, σκοπό της να την καταστρέψει, στρέφοντας εναντίον της την οικογένεια Βρεττάκου. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο. Αρχικά, ζητάει από την Αθηνά να συναντηθούν και να μιλήσουν ανοιχτά για όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, την ηχογραφεί και στη συνέχεια αλλοιώνει τα λεγόμενά της, εκθέτοντάς την με αυτόν τον τρόπο στα μάτια του Ισίδωρου. Όταν βάζει στον δήμαρχο να ακούσει τη μονταρισμένη συνομιλία που δημιούργησε, εκείνος γίνεται έξαλλος με την Αθηνά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία, νιώθοντας ότι έχει κερδίσει αυτή τη μάχη, φροντίζει να «δηλητηριάζει» συνεχώς ολοένα και περισσότερο το μυαλό του, στρέφοντάς τον ακόμη περισσότερο εναντίον της Αθηνάς. Ωστόσο, όταν ο δήμαρχος συναντάει τη χήρα του Ιπποκράτη για να λογαριαστεί μαζί της, έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Αθηνά, γνωρίζοντας τις ύπουλες μεθόδους της γραμματέως, έχει ηχογραφήσει και η ίδια την κουβέντα τους. Έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο, βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει όσα πραγματικά ειπώθηκαν μεταξύ τους, ξεσκεπάζοντας την Αμαλία. Ο άντρας πέφτει από τα σύννεφα και αφού της ζητάει συγγνώμη πηγαίνει να λογαριαστεί με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό, ο Ισίδωρος κάνει υπομονή και παραμένει με την Αμαλία, νιώθοντας υπόχρεος απέναντί της επειδή του έσωσε τη ζωή τρώγοντας μία σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο. Πλέον, όμως, δεν μπορεί να αντέξει άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά της και χωρίς δεύτερη σκέψη τής ζητάει να χωρίσουν, διώχνοντάς την κακήν κακώς από το σπίτι. Η Αμαλία σοκάρεται με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν παίρνει στα σοβαρά τα λόγια του, πιστεύοντας ότι ο χωρισμός τους είναι μια παρόρμηση της στιγμής. Στη συνέχεια, διαπιστώνει με τρόμο ότι έχει χάσει τα πάντα, καθώς ο Ισίδωρος την απολύει από το δημαρχείο. Πανικόβλητη, περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, απειλώντας ανοιχτά την Αθηνά ότι σκοπεύει να της καταστρέψει τη ζωή, θεωρώντας την υπαίτια που διαλύεται ο γάμος της.

Νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντίνου

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κωνσταντίνου στο συμβολαιογραφείο γίνονται αφορμή για να δοκιμαστεί για άλλη μία φορά ο γάμος του με την Ισμήνη. Όλα αρχίζουν όταν ο άντρας αποφασίζει να βρει μία γραμματέα για να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του στο γραφείο, ρυθμίζοντας τα ραντεβού με τους πελάτες του. Τότε εμφανίζεται ως υποψήφια για τη θέση η όμορφη και γοητευτική Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η πρώτη εντύπωση του Κωνσταντίνου για εκείνη είναι πολύ θετική, καθώς διαπιστώνει ότι οι γνώσεις της και η συμπεριφορά της ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του. Ζητάει, λοιπόν, από την κοπέλα να ξεκινήσει να εργάζεται στο πλευρό του. Ωστόσο, η Σοφία αρχίζει να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νέο της αφεντικό και με κάθε ευκαιρία τού κάνει φιλοφρονήσεις. Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται τον σύζυγό της στη δουλειά του και αμέσως παρατηρεί τη διαχυτικότητα της νεαρής κοπέλας προς τον Κωνσταντίνο, γεγονός που την ενοχλεί ιδιαίτερα. Με την πρώτη ευκαιρία, αναφέρει τον προβληματισμό και τις επιφυλάξεις της για τη Σοφία στον άντρα της, αλλά εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει, τονίζοντάς της ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό ανάμεσά τους. Όμως, η ανησυχία της Ισμήνης συνεχίζεται, γεγονός που φέρνει το αντρόγυνο σε ρήξη και δημιουργεί ακόμη μία φορά κρίση στον γάμο τους. Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος κατηγορεί την Ισμήνη για έλλειψη εμπιστοσύνης, ενώ εκείνη θεωρεί ύποπτο το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν παραδέχεται ότι η Σοφία έχει ερωτικές προθέσεις προς αυτόν. Συγχρόνως, η γραμματέας συνεχίζει να του δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον της, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Περισσότερα στα περίπτερα:

Διαβάστε ακόμα:

Νίνο: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την Josephine -«Δε βαριέστε να ασχολείστε;»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Γιώργος Λιάγκας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή»