Celebrity News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μαμά μου “έφυγε” όταν άρχισε να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ζεϊμπέκικο»

Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση

Το 2023 είναι μια χρονιά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίωσε την απόλυτη χαρά και την απόλυτη θλίψη. Έμαθαν μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση ότι θα γίνουν γονείς, παντρεύτηκαν και λίγες ώρες μετά «έφυγε» η πολυαγαπημένη μητέρα του από τη ζωή. Η ίδια έδινε μια σοβαρή μάχη για την υγεία της από τις αρχές του περασμένου χρόνου, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε γι’ αυτά τα γεγονότα που έμελλε να τον σημαδέψουν την προηγούμενη χρονιά. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η μητέρα του πάλευε εδώ και μια 20ετία με την ασθένειά της, όμως το 2023 η κατάστασή της σοβάρεψε πολύ.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν μετά το τέλος του τραπεζιού του γάμου, αφού είχε συμφωνήσει με τον γιατρό της μητέρας του ό,τι κι αν συμβεί να τηλεφωνήσει σε εκείνον πρώτα.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μητέρα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του λίγες ώρες μετά τον γάμο του

«Είναι απίστευτο. Και εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πόσα πράγματα έγιναν σε έναν χρόνο, και ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες. Το 2023 ξεκίνησε για μένα γνωρίζοντας έναν άνθρωπο χαλαρά, με την ασθένεια της μάνας μου να μην είναι ακόμα τόσο επιθετική – αν και παιδευόμασταν με την αρρώστια της μαμάς για μια 20ετία.

Πέρσι κινδυνεύσαμε αρκετά, τον Μάρτιο ήταν πάλι δύσκολα τα πράγματα, μετά ισορρόπησε πάλι για λίγο και από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ήμασταν μέσα στο νοσοκομείο. Δοκιμάσαμε ό,τι μπορούσαμε πέρα από τις χημειοθεραπείες. Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες.

Όσο και αν μου αρέσει η οικογένεια, δεν θα την έκανα έτσι απλά για να την κάνω. Ο όρκος του γάμου είναι πολύ σημαντικός για μένα. Συναποφασίσαμε με τη Δήμητρα να παντρευτούμε γρήγορα γιατί θέλαμε να προλάβει να το ζήσει η μάνα μου. Συνάμα είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος. Η Δήμητρα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και ένα πάρα πολύ καλό παιδί, με αγνή καρδιά. Δηλώνει πολύ γλυκά την παρουσία της και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Γιώργος Αγγελόπουλος -Δήμητρα Βαμβακούση

Όταν είσαι σε σχέση, έχεις την ευθύνη ενός ανθρώπου, δεν λειτουργείς σαν να είσαι μόνος σου. Επισπεύσαμε τον γάμο και για το παιδί και για τη μαμά. Αν δεν μας πίεζε η αρρώστια, θα το βλέπαμε πιο χαλαρά, σίγουρα όμως ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο.

Και εντελώς κινηματογραφικά φτάσαμε να φύγει τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο. Λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της. Δεν είχα μαζί μου το κινητό στον γάμο και όταν το πήρα πιο αργά βρήκα κλήσεις από το νοσοκομείο. Δεν το γνώριζε κανείς, είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό πως ό,τι κι αν συνέβαινε θα ενημέρωνε εμένα πρώτα.

Ήμουν πολύ επηρεασμένος συναισθηματικά που δεν κατάφερε να έρθει στον γάμο, αν και είχαμε κανονίσει να έχουμε μέχρι και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει. Είχαμε αγοράσει και τα ρούχα που θα έβαζε εκείνη την ημέρα.

Το συναίσθημα ήταν εντελώς οξύμωρο. Να έχεις μόλις παντρευτεί, η γυναίκα σου να είναι έγκυος και ταυτόχρονα να πρέπει να ετοιμάσεις την κηδεία της μάνας σου. Στα δύσκολα όμως έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα. Έπρεπε την ίδια στιγμή να διασφαλίσω την ηρεμία της Δήμητρας και να κανονίσω τη μεταφορά της μητέρας μου στη Σκιάθο», περιέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι που θα τον εκπλήξει

Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να με αναγνωρίσει, τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου»

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της για εκείνη