Celebrity News

Γιώργος Σαμπάνης: «Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου»

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε σε κάποια αναληθή δημοσίευμα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πριν από λίγο καιρό και τον αφορούσαν. Μάλιστα, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, ο ίδιος χρειάστηκε να έρθει σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

«Σε εκείνη την περίπτωση αναγκάστηκα να απαντήσω γιατί δεν γινόταν. Δεν μου αρέσει να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει νιώσει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια, ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε: «Συχνά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Εδώ βλέπεις περιστατικά που κάποιος βγαίνει από το νοσοκομείο γιατί πέθανε ένας δικός του άνθρωπος και δημοσιογράφοι τον ρωτούν “πώς νιώθεις που πέθανε ο πατέρας σου;”. Σαφώς το θέμα των ορίων δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τον άνθρωπο. Απλά όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Ούτε όλοι έχουν την ίδια παιδεία. Πραγματικά, τελικά τα όρια είναι θέμα επιπέδου ανθρώπου.

Δεν είναι όλοι οι τραγουδιστές το ίδιο, όλοι οι συνθέτες το ίδιο, ούτε όλοι οι δημοσιογράφοι. Κάποιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν μέχρι πού πρέπει να φτάσουν. Στο είπα και πριν. Πολλά πράγματα στη ζωή είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης. Απλώς εγώ έχω αποφασίσει να μην απασχολώ παρά μόνο με τα θέματα της μουσικής μου. Για να έφτασα λοιπόν στο σημείο το περασμένο καλοκαίρι να απαντήσω σε κάτι ή να γράψω κάτι μετά από τόσα χρόνια, σημαίνει ότι ήταν πραγματικά κακόηθες, σε σημείο τέτοιο που θεώρησα ότι προσπαθεί να με δυσφημήσει με πολύ άσχημο τρόπο. Θεώρησα λοιπόν ότι πρέπει να με υπερασπιστώ. Κατάντησε αηδία. Καταρχάς ήταν τελείως τρελό. Παλαβό. Δεν μπορούσα να διαβάζω τέτοια πράγματα. Δεν ίσχυαν. Να ισχύει κάτι, να υπάρχει δηλαδή κάποιος καπνός, να πω, εντάξει, κάτι έκανα εγώ και κάτι κατάλαβαν».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Σε ένα γενικότερο επίπεδο δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται γιατί δεν προλαβαίνω και νιώθω ότι πολύ καλά κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω 7 δίσκους στα σκαριά. Δεν γίνεται να προλάβω. Πρέπει να φάω, να κοιμηθώ, να μιλήσω με τους στιχουργούς, να δω και δυο κολλητούς μου, να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας. Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο. Πρέπει να αρχίσουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήρε η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στον δρόμο και έπινες;”. “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: “Λένε ότι ήσουν πιωμένος”.

Μετά είδα ποιο άτομο έκανε αυτό το πράγμα και είπα “όπα”. Δεν γίνεται επειδή κάποιος έχει θέμα μαζί μου σε έναν άλλο τομέα να με κατηγορεί και να με κατακρίνει για να μου χαλάσει την εικόνα. Από πού και ως πού; Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά όταν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα πάω στα δικαστήρια, μπαμ».

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Αθερίδου για τη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Τον είχα ερωτευτεί και ήμουν στα πατώματα, εκείνος δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις»

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Situationship: Η νέα πραγματικότητα στις σχέσεις