Celebrity News

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του»

Στην εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε σήμερα το μεσημέρι (30/10) μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τις  τελευταίες εξελίξεις της κόντρας του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Πραγματικά σκέφτομαι ότι σε πέντε ημέρες έχω πρεμιέρα και με τι κάθομαι και ασχολούμαι; Έχω να δουλέψω δύο χρόνια. Κάνουμε πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολούμαστε με αυτό. Μου ζήτησες να μιλήσουμε, μου είπες και την άποψή σου εκτός αέρα», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αφού διάβασε την ανάρτηση μίας ψυχολόγου, ζήτησε δημόσια από τη Ναταλία Γερμανού να εκφράσει την άποψή της επί του θέματος.

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας που απευθύνεται σε ανθρώπους που μπορεί να είναι μόνοι τους στο σπίτι και υποφέρουν από ψυχολογικά. Μπορεί να είναι μόνοι, να έχουν κατάθλιψη κτλ. Επειδή κι εγώ», του απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσαλίκης της επισήμανε: «Μην το εμβαθύνεις άλλο, άστο! Ξέρω που θες να το πας. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει δύσκολες περιόδους. Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΪ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα.

Εξ’ ου και η ενόχλησή μου. Αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε και από τον Γρηγόρη ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του.

Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι “έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του”, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@@κα. Δεν έχω καμία ανάμειξη, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου”;

Όταν πήγα στην εκπομπή του την καλοκαιρινή, ο Γρηγόρης μου είπε όλο το παρασκήνιο του δοκιμαστικού μου στον ΣΚΑΪ για τη Μαλέσκου που δεν το γνώριζα ούτε εγώ. Όταν ρώτησα μετά τη διοίκηση, μου είπαν ότι το ρεπορτάζ του ήταν έγκυρο. Καταντά γραφικό όλο αυτό, θέλω να ξέρετε ότι λέω πάντα την αλήθεια και είναι θέμα ηθικής. Δεν με αφορά ότι δεν έκανα μία εκπομπή».

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης κατέληξε ότι «είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν

Super Κική: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν

Glam Wars: H μάχη της ομορφιάς ξεκινάει στο Open -Πότε κάνει πρεμιέρα;