Celebrity News

GNTM: Οι παίκτριες ανταλλάσσουν τις πρώτες βαριές κουβέντες –Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5, μετά την αποχώρηση της Δέσποινας, ξεκινά στρατηγικά, με τη Βικτώρια, που πήρε τη δουλειά και την παρέα της να συζητούν τα πιθανά μειονεκτήματα, που θα δοθούν στη νέα φωτογράφιση.

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έρχονται για να δυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των μοντέλων, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν ένα μάθημα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και για να μάθουν να την εκφράζουν χωρίς να ντρέπονται. Η pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή, έρχεται για να δώσει ένα χέρι βοήθειας στα μοντέλα, ώστε να μπορέσουν να απελευθερώσουν με φυσικό τρόπο τη σεξουαλικότητά τους και παράλληλα να αθληθούν.

Τα περισσότερα κορίτσια ενθουσιάζονται ενώ κάποια άλλα φαίνεται αρχικά να ντρέπονται. Παίρνοντας μέρος στο μάθημα, με την pole dancing instructor να δίνει εύκολες οδηγίες, τις οποίες τα μοντέλα ακολουθούν πιστά, όλες χαίρονται την εμπειρία. Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επιβράβευσαν κάθε προσπάθεια των κοριτσιών και παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις όχι μόνο πήραν μέρος στο μάθημα αλλά ζήτησαν στο τέλος από τη Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

Το μήνυμα, που εμφανίζεται την επόμενη ημέρα στην οθόνη της τηλεόρασης, σχεδόν τους δίνει το concept της φωτογράφισης και τα μοντέλα πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους. Ωστόσο, η πρώτη εικόνα, που αντικρίζουν ερχόμενες στο location της φωτογράφισης, είναι μία ντουζιέρα και τη Mary Vitinaros με τον Εμάνουελ, παλιό γνώριμο του GNTM, να κάνουν μαζί το reference, αφήνοντας τα μοντέλα άφωνα. Το concept έχει υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα καλούνται να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων.

Η Βικτώρια κάνει χρήση του μειονεκτήματος και καλείται να διαλέξει δύο κορίτσια, που θα έχουν το μισό χρόνο στη διάθεσή τους. Ενώ αρχικά αιτιολόγησε τις επιλογές της με το σκεπτικό ότι θέλει να δει πώς θα ανταπεξέλθουν στον μειωμένο χρόνο, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε πως οι επιλογές της ήταν στρατηγικές.

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ξαφίνης ζητάει από τα μοντέλα να προσέξουν την κίνησή τους και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να αναδείξουν τα ρούχα που τους έχουν δοθεί. Όσα κορίτσια μπήκαν στη φωτογράφιση με τονωμένη αυτοπεποίθηση φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά ενώ τα κορίτσια που πίστευαν ότι θα τα πάνε καλά δεν έχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και για κάποιες οι αυθόρμητες ιδέες της τελευταίας στιγμής, δεν είναι σίγουρο ότι θα τους βγουν σε καλό.

Το επόμενο πρωινό στο σπίτι βρίσκει τα μοντέλα να διαφωνούν για συμπεριφορές κάποιων διαγωνιζόμενων, που κατά τη γνώμη τους κινούνται σε περίεργο πλαίσιο, φέρνοντας αμηχανία στην παρέα.

Το πλατό έχει ως guest judge τον fashion editor και fashion consultant, Μιχάλη Πάντο, του οποίου η γνώμη έχει ειδικό βάρος και η παρουσία του προκαλεί δέος, έχοντας μια τεράστια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Φωτογραφίες, που φάνηκαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ως άρτιες και φαινομενικά πληρούσαν τα ζητούμενα της sexy και cool attitude, διαψεύδουν τα μοντέλα, που εν μέσω μίας έντονης διαφωνίας δεν μπορούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους ενώ ανταλλάσσουν τις πρώτες βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Τόσο στο modeling όσο και στο GNTM, υπάρχουν κάποιοι κανόνες και τα κορίτσια μαθαίνουν πως η σωστή έκφραση σε συνδυασμό με τη σωστή πόζα, σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτογράφισης, είναι τα απόλυτα ζητούμενα. Για ένα μοντέλο, όμως, αυτό το πλατό θα είναι και το τελευταίο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χριστοδούλου για Κατερίνα Λέχου: «Όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη, δεν; Τίποτα;»

Βασίλειος Κωστέτσος στο «Πρωινό μας»: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου»

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Jennifer Aniston: Πέθανε ο μπαμπάς της