Celebrity News

GNTM: Η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα θίγουν θέματα που αφήνουν αιχμές -Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε

Τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM 5 είναι ανάμεικτα, με τα κορίτσια του “CNTM” να συγκινούνται, διαβάζοντας το γράμμα αποχαιρετισμού της Ζωής, που αποχώρησε στο τελευταίο πλατό.

Η Ραφαέλα, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, μοιράζεται τις σκέψεις της για το πού θα δώσει τα μειονεκτήματα στην επόμενη φωτογράφιση. Από την άλλη πλευρά, η Βικτώρια, εμμένοντας στην άποψή της για τη Ραφαέλα, δημιουργεί ερωτηματικά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες για τη συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ, όλες οι διαγωνιζόμενες αντιλαμβάνονται σιγά – σιγά το ρόλο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων και καταλαβαίνουν ότι καλό είναι να απολαμβάνουν την κάθε φωτογράφιση, καθώς μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να αποχωρήσουν. Τα GNTM news γίνονται πιπεράτα, καθώς η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα θίγουν θέματα, που αφήνουν αιχμές.

Η άφιξη της model instructor, Mary Vitinaros γλυκαίνει το κλίμα αλλά όχι τόσο τη διάθεση, καθώς φέρνει μαζί της τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα, για να ελέγξει τα μοντέλα, τα οποία ομολογούν ότι έχουν κάνει πολλές διατροφικές ατασθαλίες! Θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι των διαγωνιζόμενων και πόσο ευχαριστημένος θα μείνει ο διατροφολόγος από τη συνολική τους εικόνα;

Το μήνυμα στην οθόνη της τηλεόρασης ερμηνεύεται από τα μοντέλα ως βαρκάδα, ιδέα που ενισχύει λίγο αργότερα και ο make-up artist, Μάνος Κατρίνης. Στο location της φωτογράφισης, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros, καλωσορίζουν τα μοντέλα και δίνουν υποσχέσεις για Dolce Vita και την ουσία της καλής ζωής, που όχι μόνο κράτησαν αλλά τις πήγαν και ένα βήμα παραπέρα.

Τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια γνωστής εταιρείας αλκοολούχων ποτών, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού. Η τύχη χαμογελά για άλλη μία φορά στα μοντέλα, καθώς οι λήψεις του φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη, έχουν κάτι παραπάνω από μαγεία και φινέτσα.

Η Ραφαέλα δεν εκπλήσσει κανέναν όταν μοιράζει τα μειονεκτήματα και θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα πόσο αυτά δυσκόλεψαν τις διαγωνιζόμενες. Η φωτογράφιση κυλάει ομαλά με ούριο άνεμο, ωστόσο δεν λείπουν τα σκαμπανεβάσματα. Τα μοντέλα που θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο concept τους ταιριάζει καταπληκτικά έσφαλαν και απογοητεύτηκαν ενώ εκείνες που δεν θεώρησαν τίποτα δεδομένο και μπήκαν χαλαρά στο σετ έλαβαν, εκτός από τα κολακευτικά σχόλια των κριτών, και μία άρτια εικόνα.

Για το τέλος της απαιτητικής μέρας οι κριτές κράτησαν μία έκπληξη για τα μοντέλα και όλοι μαζί αποβιβάστηκαν σε μία παραλία για ένα beach party υψηλών προδιαγραφών, παρέα με την εταιρεία αλκοολούχων ποτών. Η διασκέδαση, ο χορός και η ξεγνοιασιά, ήταν ό,τι έπρεπε για τα μοντέλα, παίρνοντας δυνάμεις για το πλατό.

Οι τρεις κριτές, μαζί με την guest judge Μαρίνα Βερνίκου, εξηγούν στα μοντέλα πως κάποιες φορές το modeling είναι σαν να κάνεις… ζογκλερικά: τα δεδομένα είναι πολλά και όποια δεν τα λαμβάνει υπόψιν της, χάνει την ισορροπία και στο τέλος χάνει και το παιχνίδι, που ήταν ολοκληρωτικά στο χέρι της. Η αποχώρηση ενός ακόμα μοντέλου δίνει σε όλες ένα σπουδαίο μάθημα: το modeling θέλει γερό στομάχι και μεγάλη αντοχή στη σκληρή κριτική, που συμβαίνει στην πραγματική ζωή ενός μοντέλου.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με δουλεύεις τώρα; Με εκθέτεις αυτή τη στιγμή στον αέρα»

Παύλος Χαϊκάλης: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία

Σασμός: Η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν