Μαλλιά
Αν αποφασίσατε λίγο πριν τη νέα χρονιά να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας
Tips & Trends
H Attrattivo δημιουργεί το πιο όμορφο και διαφορετικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά!
Μαλλιά
Η Bella Hadid ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Παιδί
Η πιο ωραία έκπληξη! Έκαναν δώρο στη μητέρα τους ένα ταξίδι για τα γενέθλιά της! Δείτε πως το ανακάλυψε!
Home / Celebrity News / H ανακοίνωση της ΕΡΤ για το θερμό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο

H ανακοίνωση της ΕΡΤ για το θερμό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Τετάρτης (13/03) στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, ξέσπασε άγριος καβγάς, καθώς μία συζήτηση μεταξύ συναδέλφων μετατράπηκε σε σκληρό σκηνικό με ξύλο και μπουνιές!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, ο διάλογος ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους ξέφυγε με τον ένα να κινείται απειλητικά εναντίον του άλλου και να τον χτυπά με μπουνιές. Παρά τις αρχικές πληροφορίες, μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν υποβλήθηκε κάποια μήνυση.

Η ΕΡΤ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία αναφέρεται:

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Αλέξης Τσίπρας – Γιάνης Βαρουφάκης: Αυτοί οι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά!

×