Celebrity News

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογείται για τον Γολγοθά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τη χθεσινή ημέρα του δικαστηρίου και τη γνωριμία τους

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου σε αυτό τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Η ίδια βρέθηκε στο Happy Day και εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους, τη δύσκολη καθημερινότητα της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι και τον μακρύ δρόμο που έχει να διαβεί για την αποκατάσταση του δέρματός της.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως έμαθαν πως η κατηγορούμενη για την υπόθεση δεν θα παραστεί στο δικαστήριο όταν έφτασαν εκεί, αλλά και ποια ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου, παρόλο που έχω κι εγώ δουλειά και μπορούσα να το κάνω. Λόγω των ταξιδιών μου στην Κίνα, ήρθα σε επαφή με κάποια προϊόντα που θα τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. Η γιατρός της θεώρησε ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα βοηθούσαν στην επούλωση των πληγών της. Τις μάσκες τις φοράει σχεδόν 23 ώρες τη μέρα για την επούλωση και για να σταθεροποιηθούν όλοι αυτοί οι ιστοί. Και στη συνέχεια, μέσα από τον σύζυγό μου που έχει φιλία με τον ιδρυτή του gofund.me, ο οποίος μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα ώστε να πλησιάσουμε κοντά στην ίασή της. Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Πήγαμε στη Γαλλία σε ένα μεγάλο κέντρο εγκαυμάτων για θεραπείες και πλέον είμαστε πολύ κοντά. Δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα θα μπει στη ζωή μου», ανέφερε για τη γνωριμία τους.

Η χθεσινή ημέρα του δικαστηρίου

«Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη χθες. Η Ιωάννα έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος. Τη στρέσαρε όλους αυτό με τους δημοσιογράφους. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη στο δικαστήριο. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία δήλωση. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζαμε να δούμε έστω μία ένδειξη μεταμέλειας, ένα μεγάλο συγγνώμη, κάτι… Η παντελής αποχή ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες της τις δυνάμεις για να είναι εκεί».

Οι καθημερινές δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Ιωάννα

«Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες. (…) Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε κάποιο παιδάκι το οποίο εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκριζε. Πρέπει να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να είμαστε πιο ελαστικοί για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό.

Η διαδικασία είναι επώδυνη, βέβαια τα χειρότερα έχουν περάσει. Κάποιες θεραπείες που κάνει είναι επώδυνες γιατί δεν γίνονται αυτόματα. Δηλαδή θα πρέπει να βάλει κάποιους διατατήρες, να βάλει κάποια ενθέματα που θα ξεχειλώσουν το δέρμα εσωτερικά προκειμένου να φτιάξει δέρμα για να αποκαταστήσει κάποιες άλλες περιοχές. Η Ιωάννα εκπαιδεύεται σε διάφορους τομείς όλον αυτόν τον καιρό, γιατί θέλει πάλι να εργαστεί και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει όπως πριν, ξέρει ότι θα πάρει χρόνο», σχολίασε.

Δείτε όσα ανέφερε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Ρούλα Κορομηλά εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό της – «Πόσα κότσια έχει αυτό το κορίτσι;»

Φεύγει από τον ΣΚΑΪ και πάει στο Open

Άννα Κορακάκη: Γενέθλια για τον αδερφό της – Η κοινή φωτογραφία και τα λόγια αγάπης