Celebrity News

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Παπαθωμά και Πετράκο! «Ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια»

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρω1νό το πρωί της Δευτέρας όπου είχε τον χρόνο να αναλύσει τη θέση του απέναντι στο θέμα του κορονοϊού και τα εμβόλια.

Ο τραγουδιστής στην συνέχεια ανήρτησε την συνέντευξή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας:
«Ορίστε η πρωινή συζήτηση στο άνδρο…
Ζωντανή άρα και χωρίς κοψίματα.
Στην κρίση σας!».

Στα σχόλια τοποθετήθηκε και η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία έκανε λόγο για τακτική προπαγάνδας από τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας.
Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου! ❤️».

Ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος απαντώντας σε άλλο σχόλιο έγραψε:
«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα και έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν…
Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν έκανε ένα μονόλογο ο Λιάγκας προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα.
Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.
Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα… Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα και δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο.
Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση.»

Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσα από το Πρω1νό.

«Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά, γιατί θεωρούσα ότι κάνουμε μια δουλειά, όλοι κρινόμαστε και δεν απαντούσα. Όμως, πραγματικά, το έχω πάρει αλλιώς και από σήμερα θα αλλάξω και να σας πω γιατί. Γιατί πια έχω δύο παιδιά. Στους μόνους που έχω να λογοδοτήσω είναι στους γιους μου. Επειδή είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι υπερήφανοι για τον πατέρα τους και για το ήθος τους. Δεν επιτρέπω σε κανέναν, όταν με ήθος κάνω αυτή τη δουλειά  -έχω κάνει δύο -τρία λάθη για τα οποία έχω ζητήσει συγγνώμη- να βγαίνει ο καθένας να λέει τη βλακεία του και θα εξηγήσω ακριβώς τη συμβαίνει.

Τον κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Δεν τον παγιδέψαμε ποτέ, γιατί δεν του κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ. Εγώ είμαι της λογικής ότι στην δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται και τον φωνάξαμε εδώ. Του δώσαμε περισσότερο χρόνο από ότι είχαμε δώσει περισσότερο χρόνο από ότι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι τώρα πρωθυπουργός, όταν διεκδικούσε την ηγεσία, 16 λεπτά.

Χθες, μετρημένος χρόνος στον κύριο Πετράκο 21 λεπτά. Δεν μίλησα γιατί ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη. Αφήσαμε τον κύριο Πετράκο να λέει την άποψή του μόνος του χωρίς να τον διακόπτει κανείς. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα. Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια!

Προφανώς είναι μιας λογικής βγαίνουμε και βρίζουμε και ρίχνουμε λάσπη παντού, κάνουμε εμετό, πάμε κάπου μας φιλοξενούν και μετά λέμε ότι είναι “άντρο”. Ο άνθρωπος προφανώς χρήζει άλλης παρακολούθησης, τι να λέμε τώρα; Στη ζωή κάποια πράγματα και κάποιες θέσεις δεν είναι τυχαίες από κάποιους ανθρώπους. Τι παγιδεύσαμε σε μια ζωντανή εκπομπή που μιλάει ο άλλος 12 λεπτά; Ο καθένας εκεί που του αξίζει τελικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή τελικά, τίποτα. Γιατί να ασχοληθώ; Γιατί έχω παιδιά και πρέπει να ξέρουν τι γίνεται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όλη την απάντησή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Ζάρα: «Δεν μιλάμε με τον Λάμπρο Χούτο, αλλά…»

Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή, ως… γυναίκα του

Μελίνα Μακρή: Γυμνάζεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της