Ιδέες Διακόσμησης
Εύκολα tips για να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τούρτα με αγριοφράουλα!
Editor's choice
Ηalf-Dips: Είναι το νέο nail trend και πρέπει να το υιοθετήσετε asap!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 12 Ιουλίου 2020!
Home / Celebrity News / Η έκπληξη του Άρη Μακρή! Τι συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή και το X Factor;

Η έκπληξη του Άρη Μακρή! Τι συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή και το X Factor;

Η έκπληξη του Άρη Μακρή όταν οι δημοσιογράφοι τον πληροφόρησαν για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή εκτός X Factor ήταν εμφανής. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχει αναλάβει στο project που ετοιμάζεται την παρουσίαση των backstage, ενώ η Δέσποινα Βανδή θα βρισκόταν στο τιμόνι του.

«Αυτό που λες δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Γιατί δεν θα είναι;», ρώτησε ο Άρης Μακρής, ενώ όταν του είπαν ότι «τα έσπασε με το κανάλι», ο τραγουδιστής απάντησε: «Καλή φάση! Δεν ξέρω. Όντως έχουν ξεκινήσει πάντως οι οντισιόν και οδεύουμε κανονικά. Εγώ θα είμαι στην παρουσίαση στο backstage. Μια χαρά μέχρι σήμερα. Εγώ ξέρω ότι η Δέσποινα θα έρθει στα live, εάν και εφόσον είναι στο τιμόνι. Τον Σεπτέμβρη θα προβληθεί και Οκτώβρη περίπου θα ξεκινήσουν τα live», ανέφερε ο Άρης Μακρής.

Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από την ομάδα του Πρω1νού, φέρνοντας μάλιστα στο μυαλό τους την πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στη Φαίη μας και δεν απάντησε γύρω από το X Factor.

«Το project είχε προγραμματιστεί τρεις φορές να βγει στον αέρα και δεν βγήκε μετά από συνεχείς αναβολές, προχωράνε σε κάποιες οντισιόν τώρα και θα μπει του χρόνου σε ένα πρόγραμμα που έχουν αποχωρήσει οι δύο επικεφαλής, ο Τζώνη Καλημέρης και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επισήμανε πως τα πράγματα γύρω από το θέμα αυτό είναι σοβαρά, καθώς είναι ένα project που τρέχει ήδη.

«Αν συμβαίνει είναι όντως σοβαρό γιατί είναι project που είναι η Δέσποινα, δεν είναι ο τάδε», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Με πυρετό η Φαίη μας στο Πρω1νό

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν μιμήθηκα καμία, πολλές προσπάθησαν να με μιμηθούν!»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πέρυσι ήμουν ένα αγρίμι! Ήμουν απότομη και είχα…»

×