Celebrity News

Η εξομολόγηση της Φαίης: Η σχέση με τους γιους της, η επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!

Η Φαίη μας σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα!

Η ίδια θυμήθηκε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο TV100, μοιράστηκε κοινά βιώματα με τον παρουσιαστή από τη γειτονιά που έμεναν στη Θεσσαλονίκη και άνοιξε την καρδιά της ακόμα και για πιο προσωπικά θέματα.

«Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στον ANT1. Μέσα από συζητήσεις. ήρθε αρχικά στο κανάλι και το πρότεινα εγώ μετά να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Σίγουρα όταν χωρίσαμε και όπως συμβαίνει και με όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν φαντάζομαι, υπήρχε μια ένταση, δεν είναι εύκολο. Απλά για εμένα και τον Γιώργο αυτό που είπαμε όταν χωρίσαμε ήταν πως προτεραιότητα θα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ότι κάνουμε στη ζωή μας, αυτό ισχύει», ανέφερε η Φαίη για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό.

Η ίδια είναι μια αφοσιωμένη μητέρα, που έχει πάντα ως προτεραιότητα τους δυο της γιους και περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη σχέση της μαζί τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους όταν έμαθαν ότι οι γονείς τους θα συνεργαστούν ξανά στο Πρω1νό.

«Με τα αγόρια καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και μια άλλη σχέση με τον μπαμπά. Και αυτό τώρα το καταλαβαίνω, τα πράγματα θα ειπωθούν διαφορετικά από τη μαμά και με άλλο τρόπο από τον μπαμπά. Έτσι πρέπει να είναι τελικά με τους γονείς γιατί και σε κάποια πράγματα παλιά που μαλώναμε, τώρα του δίνω το δίκιο. Παλιά, πήγαινε ο Γιώργος τον γιο μας στο κολυμβητήριο και το παιδί ερχόταν άρρωστο πίσω και εγώ γινόμουν έξαλλη, αλλά τώρα κατανοώ τι δώρο του έκανε ο μπαμπάς του γιατί πλέον παίζει κανονικά πόλο και είναι και πολύ καλός. Ο Γιώργος του έδωσε μια ευκαιρία που εγώ θα τον είχα σταματήσει.

Όταν τα παιδιά άκουσαν πως θα είμαστε ξανά μαζί στην εκπομπή, ο μεγάλος μας γιος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ… Ο μικρός γύρισε και είπε: “Α, ωραία θα μαλώσετε, θα τσακωθείτε και μετά θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”.

Δεν γινόταν να είμαστε μαζί στην ίδια εκπομπή τότε. Όταν είναι ακόμη η αρχή αυτής της κατάστασης του χωρισμού, έχεις μέσα σου το συναίσθημα αυτό, υπήρχε ένταση. Ειδικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση αρκετή. Δεν μαλώναμε με την έννοια ότι θα σκοτωνόμασταν στον αέρα της εκπομπής, αλλά δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα τότε, τώρα είναι μια χαρά, γελάμε και όλα καλά στην εκπομπή. Θέλουν χρόνο τα πράγματα αυτά», εξομολογήθηκε ακόμα η Φαίη.

Για το ενδεχόμενο να έκανε στο μέλλον ένα δεύτερο γάμο, η Φαίη μας ανέφερε:

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου , γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά, πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα».

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 4: Αποχώρησε ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι!

Mad Clip: Τι θα γίνουν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του;

GNTM 4: Ψυχρολουσία για τους παίκτες! Φρίκαραν βλέποντας που θα κοιμηθούν!