Celebrity News

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία δηλητηριάζουν τη Βασιλική -Η Χάιδω πέφτει θύμα απάτης

Η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε τη Δευτέρα 19/9 στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων.  Οι εξελίξεις στη σειρά, μάλιστα, αναμένεται να είναι συνταρακτικές.

Αρετή & Ασπασία δηλητηριάζουν τη Βασιλική

H Αρετή, καταστρώνει νέα σχέδια, με απώτερο σκοπό να διαλύσει τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Η γυναίκα μοιράζεται την παραπάνω σκέψη της με την ξαδέλφη της, την Ασπασία, και εκείνη έχει μία ιδέα. Προτείνει να πάρουν κάποιο ιδιαίτερο μαντζούνι από τη Χρυσούλα. Σύντομα, λοιπόν, οι δύο γυναίκες πραγματοποιούν μία επίσκεψη στη Χρυσούλα, η οποία τους προμηθεύει ένα μαντζούνι. Μάλιστα, τις συμβουλεύει να το ρίξουν στο φαγητό του προσώπου που θέλουν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη για κάτι, προκειμένου να πιάσει η κατάρα τους. Αργότερα, η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει το μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν όσο πιο άμεσα γίνεται από τον Φίλιππο. Μόνο που αυτή η ενέργειά τους έχει διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που ήθελαν.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία και ενημερώνουν σχετικά τη γιατρό της κωμόπολης, την Αντιγόνη, για να τρέξει στο σπίτι και να την εξετάσει. Τότε η γιατρός διαπιστώνει πως η Βασιλική έχει πάθει δηλητηρίαση. Στη συνέχεια, η Βασιλική και ο Φίλιππος συνειδητοποιούν ότι η αδιαθεσία ξεκίνησε από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία. Η παραπάνω εξέλιξη δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Αρετής και της Ασπασίας, με την πρώτη ειδικότερα να γίνεται έξω φρενών με τη Χρυσούλα. Την κατηγορεί ότι είναι άχρηστη και παραλίγο να στείλει την κόρη της στο νοσοκομείο, και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρά λόγια.

Η Χάιδω πέφτει θύμα απάτης

Η Χάιδω, εδώ και λίγο καιρό, καλείται να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα. Ειδικά όσα συνέβησαν στη Βασιλική και στον Φίλιππο με τη μυστηριώδη απαγωγή τους, καθώς και με τον Λυκούργο, ο οποίος έχει μπλέξει σε μία σκοτεινή ιστορία και φοβάται για τη ζωή του. Μέσα σε όλα αυτά, όπως θα δούμε στη συνέχεια, η γυναίκα δέχεται ένα ξαφνικό
τηλεφώνημα από την Κατερίνα, μια κολλητή φίλη της Στέλλας, η οποία της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η Χάιδω, ούσα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, προσπαθεί να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο. Απευθύνεται σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό, για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται για την επέμβαση της Κατερίνας, που πρέπει να γίνει στην Ιαπωνία. Μάλιστα, η Χάιδω δεν διστάζει να βάλει χέρι και στη δική της περιουσία, αγνοώντας ότι έχει πέσει θύμα μιας μεγάλης απάτης, που την ωθεί με μαθηματική ακρίβεια λίγο πριν από την οικονομική καταστροφή.

Διαβάστε κι άλλα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα και γω δύσκολα με τον Γιώργο Κιμούλη»

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»