Celebrity News

Η Γη της Ελιάς: Βαρύ πένθος για τους Βρεττάκους -Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς, «Η Γη της Ελιάς», με την οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά, όχι για την υπόθεση της Αθηνάς, η οποία κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου, αλλά για κάποια άλλα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, μία μυστηριώδης γυναίκα συναντάει τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μία δυσάρεστη είδηση. Τον ενημερώνει πως ο επιστήθιος φίλος του, Ιάκωβος Βρεττάκος, πέθανε. Ακόμη, ο Λυκούργος μαθαίνει πως ο Ιάκωβος δεν έφυγε από τη Μάνη για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, αλλά για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα υγείας που του παρουσιάστηκε και ήξερε πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμη. Ο Λυκούργος, στο άκουσμα της είδησης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και ξεσπάει σε κλάματα. Δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ο φίλος του έδωσε, σιωπηλά, μια σκληρή μάχη και δεν είπε τίποτα και σε κανέναν για να μην τους στενοχωρήσει. Στη συνέχεια, η γυναίκα λέει στον Λυκούργο ότι πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει την είδηση στους Βρεττάκους αλλά και να κάνει παρουσία όλων των μελών το άνοιγμα της διαθήκης του.

Σύντομα, ο Λυκούργος καλεί τον Ισίδωρο και του ζητάει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια, καθώς θέλει να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό, με εκείνον να παραξενεύεται. Λίγη ώρα μετά, ο πρώτος αποκαλύπτει στην οικογένεια Βρεττάκου πως ο Ιάκωβος πέθανε, ύστερα από μια σκληρή μάχη που έδωσε για την υγεία του. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και θρηνούν, ειδικά η Ιουλία και η Μυρτάλη, οι οποίες του είχαν αδυναμία.

Επιπλέον, ο Λυκούργος προχωρά στοάνοιγμα της διαθήκης του Ιάκωβου, ανακοινώνοντας πως το διαμέρισμα στην Ισπανία ανήκει πλέον στον Στέφανο Καπερνάρο, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τη δουλειά του με τον ίδιο μισθό. Όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία, όμως, περνούν στην αγαπημένη του αδελφή, την Ιουλία, στην οποία έχει εμπιστοσύνη για το πώς πρέπει να τα διοικήσει. Έκτοτε ένα βαρύ πένθος σκεπάζει τους Βρεττάκους, ενώ οι ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν ακόμη μία φορά!

Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Η σχέση του Ισίδωρου και της Μυρτάλης, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, έχει περάσει από διάφορα στάδια, μέχρι να βρουν την ισορροπία και εκείνη να αποκτήσει όλα όσα θεωρεί ότι της ανήκουν. Από τότε που συνέβη αυτό, όμως, η Μυρτάλη υιοθετεί σταδιακά μια πιο σκληρή στάση, θυμίζοντας σε όλους την αυταρχική συμπεριφορά του πατέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, όπως θα δούμε προσεχώς, η κοπέλα συνεχίζει να κρατάει ακόμη πιο προκλητική στάση στο ελαιοτριβείο. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της την προειδοποιούν ότι πρέπει να έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Το αντίθετο. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Απαιτεί να φύγει από την εταιρεία ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκησή της. Γεγονός, φυσικά, που πυροδοτεί μία σειρά σφοδρών συγκρούσεων. Ειδικά από τον Ισίδωρο, ο οποίος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάζει τη Μυρτάλη, προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει και να αλλάξει γνώμη. Αλλά μάταια. Η Μυρτάλη δεν κάνει πίσω και είναι αποφασισμένη να διώξει τον θείο της, προκαλώντας την αναστάτωση όλων.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Το νέο ζευγάρι που μπήκε στο δεύτερο live και ενθουσίασε τους κριτές -Βίντεο

Βίβιαν Δράκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης της

Βασίλης Πορφυράκης -Ματίνα Νικολάου: Απάντησαν στον αέρα του J2US γιατί δεν παντρεύονται