Celebrity News

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει πότε ο γιος της Δημήτρης παρουσιάζεται στο στρατό!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη και αποκάλυψε πότε παρουσιάζεται στο στρατό.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Ως μητέρα, διαχειρίστηκες εύκολα το γεγονός ότι ο γιος σου, ο Δημήτρης, έχει δύο αναγνωρίσιμους γονείς και θα μπορούσε κάλλιστα να «εκμεταλλευτεί» το όνομά τους;

Επειδή είναι αυτός που είναι δεν θα το έκανε ποτέ. Τον μεγαλώσαμε έτσι, ώστε να μην περάσει καν ως σκέψη από το μυαλό του κάτι τέτοιο. Με τον Διονύση τον μεγαλώσαμε δίνοντάς του αξίες και μαθαίνοντάς του πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που του διδάξαμε. Το να είναι κάποιος γνωστός τραγουδιστής και κάποιος άλλος καθαριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι ανώτερος και ο άλλος κατώτερος. Ο Δημήτρης δεν επηρεάστηκε από τη φήμη, τη δόξα, τη διασημότητα και τα φώτα που έχουν οι γονείς του. Αλήθεια σου λέω, είναι ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί.

Με καλλιτεχνικές τάσεις, αφού πολλές φορές τον έχουμε δει στη σκηνή με τον πατέρα του. Θες να τον δεις να το κάνει επαγγελματικά;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν αυτό που ονειρεύτηκα για εκείνον. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, έχω αλλάξει, γιατί βλέπω ότι ο Δημήτρης είναι ένας ταλαντούχος μουσικός. Οι εμφανίσεις δίπλα στον πατέρα του τον βοηθούν να εξελίσσεται φωνητικά και να αποκτά «αέρα» μπροστά στον κόσμο. Ό,τι θέλει το παιδί μου κι ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο ας το ακολουθήσει. Αν το κάνει με πάθος και αξιοπρέπεια, εύχομαι να το καταφέρει. Θα είναι ευλογία μεγάλη γι’ αυτόν να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Είσαι αυστηρή μητέρα;

Όχι πολύ αυστηρή, αλλά παραδέχομαι ότι είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που βάζει τα όρια. Με τον πατέρα του, θα παίξει, θα γελάσει, θα κάνει τις πλάκες του, θα παίξουν ποδοσφαιράκι, θα πουν τα αντρικά τους, αλλά εγώ θα βάλω τα όρια. Τα όρια κάνουν το παιδί υπεύθυνο, ώστε αργότερα να ενταχθεί ομαλά στην κοινωνία. Να νιώθει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια συναισθηματική. Αυτό ισχύει για τις μαμάδες. Τα απλά πράγματα είναι για τους μπαμπάδες! (γελάμε).

Τι θα κάνεις τώρα που ο Δημήτρης θα πάει στρατό;

Παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο. Το έχω αποδεχτεί και πιστεύω ότι θα του κάνει καλό. Θα ανοιχτεί κοινωνικά, θα γνωρίσει κόσμο, θα ανεξαρτητοποιηθεί κάπως. Για μένα μη ρωτάς, καταλαβαίνεις. Όπου κι αν πάει, θα τρέχω από πίσω. Με τρένα, πλοία, αυτοκίνητα, να προλάβω τα επισκεπτήρια. (γελάμε).

Διαβάστε ακόμη:

Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή \

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Η χιουμοριστική φωτογραφία του ζευγαριού! 

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Δεν έχω βγάλει χρήματα από την τηλεόραση! Δεν είχα αυτή την τύχη”!