Celebrity News

Ιφιγένεια Τζόλα -Η Γη της Ελιάς: «Θα γινει απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου»

Συνέντευξη στο MYtv παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη σειρά του Mega που σίγουρα θα σοκάρουν τους τηλεθεατές.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

Αυτή την περίοδο έχω επιστρέψει στην καθημερινότητα της δουλειάς, καθώς συνεχίζουμε πιο δυναμικά τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς». Κάτι το οποίο, φυσικά, με κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Αισθάνεσαι δικαιωμένη με την επιλογή σου να συνεχίσεις τη συνεργασία σου με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου;

Η συνεργασία μου με τη Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου ήταν και είναι ένα δώρο. Αισθάνομαι δικαιωμένη και ευγνώμων που ανήκω στην ομάδα τους και που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους για τέταρτη συνεχή χρονιά. Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, στο οποίο οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικές, είναι και άνθρωποι. Είναι σαν μία δεύτερη οικογένεια για εμένα.

Τι έχεις κερδίσει αυτή την τετραετία από τη συνεργασία σου με τους παραπάνω συντελεστές;

Το να δουλεύεις με ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν στον χώρο εργασίας σου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να σου επιφέρει. Η συνεργασία μου αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω ξανά, παράλληλα με τις σπουδές μου, πάνω σε αυτό που αγαπώ αλλά και δίπλα σε ανθρώπους που με στηρίζουν και που πιστεύουν σε εμένα. Αυτά, λοιπόν, που κέρδισα από τη συγκεκριμένη συνεργασία μου, πέρα από το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινής τριβής πάνω στο αντικείμενό μου, είναι και ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν.

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ηθοποιό να του δίνονται ευκαιρίες που τον εξελίσσουν;

Όπως σε κάθε επάγγελμα, έτσι και στον χώρο της υποκριτικής, το να σου δίνονται ευκαιρίες να δουλέψεις πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι απίστευτα σημαντικό. Άλλωστε, η πρακτική και η εμπειρία παίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη ενός ανθρώπου σε οποιονδήποτε τομέα. Μέσα από τις ευκαιρίες που δίνονται σε έναν νέο ηθοποιό αποκτά καλύτερη τριβή σε αυτό που κάνει, πειθαρχία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο. Και αυτό γιατί, όταν εργάζεσαι σε ένα κοινωνικό σύνολο, δεν εξελίσσεσαι μόνο στο κομμάτι της δουλειάς αλλά και ως άνθρωπος.

Για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστείς στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Πού πιστεύεις πως οφείλεται η επιτυχία της σειράς;

Κατ’ αρχάς, είμαι πολύ χαρούμενη που ο κόσμος έχει αγαπήσει τη σειρά μας. Είναι μια σειρά που ο καθένας μας έχει δουλέψει αρκετά, προκειμένου να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Θεωρώ, λοιπόν, πως, αν αγαπάς τη δουλειά σου και προσπαθείς για αυτήν, ο κόσμος το βλέπει και το αναγνωρίζει.

Αλήθεια, πώς αισθάνεσαι όταν σε αναγνωρίζουν στον δρόμο και σε σταματούν για να σου μιλήσουν;

Η αναγνώριση από τον κόσμο είναι κάτι πολύ όμορφο και τιμητικό για εμένα. Μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Το να βλέπεις ότι ο κόπος σου αναγνωρίζεται και πως η δουλειά σου αποτελεί μέσο διαφυγής από τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα ψυχαγωγεί τον κόσμο ή και διεγείρει τους κοινωνικούς προβληματισμούς, είναι κάτι πολύ όμορφο. Η αγάπη του κόσμου είναι η αποζημίωσή μου για τη δουλειά μου.

Είδαμε τη Βασιλική από μία ήρεμη κοπέλα να μεταμορφώνεται σε μία πιο δυναμική… Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της στον δεύτερο κύκλο;

Πράγματι, η Βασιλική χρειάστηκε να μεταμορφωθεί σε μία πιο δυναμική κοπέλα, προκειμένου να προστατέψει το παιδί της. Όταν γίνεσαι μάνα, προτεραιότητά σου γίνεται από αυτό το σημείο και έπειτα το παιδί σου και η ευτυχία του. Επομένως, και στη δεύτερη σεζόν θα δούμε πως η Βασιλική διατηρεί αυτόν τον δυναμισμό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος πλέον έχουν παντρευτεί και απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία τους. Για πόσο θα διαρκέσει αυτή;

Η Βασιλική με τον Φίλιππο είναι ένα ζευγάρι που κατάφερε να ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες, προκειμένου να μπορέσουν στο τέλος να είναι μαζί και να παντρευτούν. Δυστυχώς, όμως, αυτή η οικογενειακή ευτυχία δεν θα διαρκέσει για πολύ. Όπως θα δείτε στα προσεχή επεισόδια, θα υπάρξει μία απαγωγή, που θα διαταράξει την ηρεμία και θα τους θέσει σε κίνδυνο…

Η Αρετή θα αποδεχθεί επιτέλους τον γάμο του ζευγαριού ή θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον διαλύσει;

Η Αρετή είναι μία γυναίκα που από την αρχή έχει δείξει τη στάση της απέναντι σε αυτήν τη σχέση. Είναι μία γυναίκα που βλέπει τα πράγματα μονοδιάστατα και που έχει απίστευτο πείσμα να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες γύρω της. Έτσι, επόμενο είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Η Βασιλική πώς βλέπει το ενδεχόμενο ο Στάθης να είναι ξανά μαζί με την Ιουλία;

Η Βασιλική υποψιάζεται πως ο πατέρας της μπορεί να μην έχει ξεπεράσει απόλυτα την Ιουλία Βρεττάκου. Παρ’ όλα αυτά, όμως, αποφεύγει να κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις με τον πατέρα της. Αυτό που θέλει είναι να τον βλέπει ευτυχισμένο.

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μία φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξή της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνας πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μία τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανες γυρίσματα και για δύο νέες κινηματογραφικές ταινίες, σωστά;

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συμμετείχα σε δύο κινηματογραφικές ταινίες. Η πρώτη ταινία ήταν για την Πολωνία και φέρει τον τίτλο «Goat Mountain» και η δεύτερη για τη Φινλανδία, με τίτλο «Finders 2». Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και περιμένουμε να φτάσουν στο στάδιο της προβολής, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πω περισσότερα.

Έχεις μπει στον καλλιτεχνικό χώρο από μικρή ηλικία και έχεις κάνει ήδη κάποια σημαντικά πράγματα. Τι άλλο ονειρεύεσαι;

Για εμένα η υποκριτική είναι αυτό που αγαπώ και αυτό που με κάνει ευτυχισμένη. Θα ήθελα, λοιπόν, να συνεχίσω να εξελίσσομαι στη δουλειά μου και να έχω την τιμή και την ευκαιρία να συμμετέχω και σε άλλες αξιόλογες παραγωγές.|

Διαβάστε κι άλλα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Εμφανίστηκε σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές -Ο ρόλος που έπαιξε

«Ήμουν με την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή και της είπα να μη με φιλήσει γιατί θέλω να ξεράσω»

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της