Celebrity News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Λύνει» τη σιωπή της και απαντά για το bullying που δέχτηκε στο GNTM

Το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή ένα podcast που έκανε στην Αμερική πριν από καιρό και μίλησε για τα βιώματά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά την αποκάλυψη του Παναγή Τζωρτζάτου, πρώην συνεργάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ότι το μοντέλο είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή της και να τοποθετηθεί επί του θέματος μετά απ’ όσα έχουν λεχθεί και γραφτεί για εκείνη.

Η παρουσιάστρια του «Love Island» εξομολογήθηκε πως το podcast κράτησε 1,5 ώρα και κάποιοι απομόνωσαν μόνο μία πρόταση και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Επίσης, ανέφερε πως όποια διαφορά είχε, την έχει συζητήσει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την έχει αφήσει στο παρελθόν.

Όσα έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Και ξαφνικά το instagram μου γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης. Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ την αγάπη σας και το χρόνο σας. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης που έκανα σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πώς έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μια συζήτηση εκτός θέματος.

Η ζωή έχει υπάρξει δύσκολη για εμένα αλλά και πολύ καλή ταυτόχρονα. Και ο λόγος που μοιράστηκα όλα αυτά είναι γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας και αρκετοί μπορούν να ταυτιστούν και να πάρουν δύναμη. Το πρόσημο ήταν ξεκάθαρα θετικό. Όπως θετικό είναι και το πρόσημο της πορείας και της προσπάθειάς μου. προσωπικά τις δυσκολίες μου έχω καταφέρει να τις ξεπεράσω να τις προσπεράσω, να τις λύσω και αν γίνω πιο δυνατή.

Το μήνυμα είναι και ήταν πάντα το εξής. Να μην το βάζουμε κάτω, να παλεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας στα καλά του και τα κακά του. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων. Χρησιμοποιώντας μια πρόταση από ολόκληρο pοdcast μιάμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο κακός της υπόθεσης.

Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Δε συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο. Ό,τι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους, το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δε θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.

Στόχος μου είναι η αγάπη και στόχος μου είναι το δυσάρεστο να το μετατρέπω σε ευχάριστο. Με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους εσάς αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, που δεν υπάρχουν πια, σας είπα και σας λέω με ευγένεια την αλήθεια σεβόμενη το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάτε τόσα χρόνια να με ρωτάτε, αλλά μέχρι εδώ. Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου, οι αξίες μου και η προσέγγισή μου. Τα καλύτερα έρχονται».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι celebrities τους «πλημμύρισαν» ευχές για το μωρό τους

 Νατάσα Παζαΐτη: Πρωταγωνιστεί στη «Θεία από το Σικάγο» – Την καμάρωσαν ο σύζυγος κι ο γιος τους

 Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη συγγένεια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη