Celebrity News

Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα ‘χεις τα κιλάκια σου» – Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας σε follower

Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στη βάση της και στην καθημερινότητά της. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε τα αθλητικά της και επισκέφτηκε το στούντιο πιλάτες, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο ξανά τη γυμναστική.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, σημειώνοντας αρχικά: «Όταν πιάνω το πόδι για να επιστρέψω, θυμίζω λίγο που γατζώθηκε από τον κορμό για να μην πέσει. Παρ’ όλα αυτά θα την “εκτελώ” μέχρι να την τελειοποιήσω».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Και εκεί που κάνω την άσκηση, η δασκάλα μου λέει “μύτες – γάμπες”. Απτόητη εγώ κάνω τη χαλαρή. Στο τέλος του βίντεο λέω “όνειρο”. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες που μου γράφετε. Γυμναστείτε και περάστε καλά, πρώτα φτιάχνει η διάθεση και μετά το σώμα».

Ιωάννα Μαλέσκου, γυμναστική

Ιωάννα Μαλέσκου, γυμναστική

Ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου υπήρχε και ένα αρνητικό, στο οποίο η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει: «Τα ‘χεις τα κιλάκια σου», έγραψε η follower, με την παρουσιάστρια να σημειώνει: «Κοίτα και μια “γλυκούλα” που μπορεί να μην με ακολουθεί αλλά με παρακολουθεί. Εσάς σας αγαπώ πιο πολύ. Στάζει μέλι και εγώ συγκινήθηκα».

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια στα social media

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τα «πικρόχολα» μηνύματα στα social media:

«Ήρθε και ένα block για να μη “νομίζω ότι με παρακολουθεί”. Οφείλω να πω ότι προηγήθηκε ένα “θα τα χάσεις”, αφού απάντησα με χιούμορ. Ανασκευάζω τις θέσεις μου, λέγεται αυτό. Να σας πω κάτι; Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να με μη με ακολουθείτε.

Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν – έστω κι έτσι -μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής, αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απέφυγε να μιλήσεις.

Πολύ σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια! Μη με κάνετε να κοινοποιήσω με κολάζ όσα μου γράφετε. Είστε υπέροχες. Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα. Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο.

Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς, αν πχ. Μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρούς της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της; Μπορώ να σας πω κι άλλα τόσα πολλά. Αλλά δε θα το κάνω. Τουλάχιστον όχι τώρα. Ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι κι όχι τιμητές των πάντων!».

«Ήρθε και ένα block για να μη “νομίζω ότι με παρακολουθεί”. Οφείλω να πω ότι προηγήθηκε ένα “θα τα χάσεις”, αφού απάντησα με χιούμορ. Ανασκευάζω τις θέσεις μου, λέγεται αυτό. Να σας πω κάτι; Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να με μη με ακολουθείτε. Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν – έστω κι έτσι -μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής, αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απέφυγε να μιλήσεις». «Πολύ σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια! Μη με κάνετε να κοινοποιήσω με κολάζ όσα μου γράφετε. Είστε υπέροχες. Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα. Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο. Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς, αν πχ. Μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρούς της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της; Μπορώ να σας πω κι άλλα τόσα πολλά. Αλλά δε θα το κάνω. Τουλάχιστον όχι τώρα. Ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι κι όχι τιμητές των πάντων!

Ιωάννα Μαλέσκου, Αρνητικά Σχόλια

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας