Celebrity News

Ιωάννα Τούνη: Ο δύσκολος τοκετός και η μητρότητα -«Το μωρό ήρθε τυχαία. Φρίκαρα, πάγωσα»

Ιωάννα Τούνη γιος

H Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά. Με αφορμή τον ερχομό του γιου της στον κόσμο, η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μέσω του οποίου μίλησε για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχουν προκύψει στην καθημερινότητά της από τότε που κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την οικογένειά της ενώ αποκάλυψε και πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω. 

Ιωάννα Τούνη γιος

Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα», είπε αρχικά η influncer.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στην απώλεια της μαμάς της,  μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου… και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης…θα ήθελα το μωρό να έχει την γιαγιά του… Όταν την έχασα, επειδή δεν έχω μπαμπά και αδέλφια, προσευχόμουν και έλεγα ότι δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω αδέλφια και λίγες εβδομάδες μετά έσκασε η εγκυμοσύνη…

Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το νουνίτο για να έχω οικογένεια την οικογένεια που ήθελα γιατί η μαμά μου είναι η οικογένειά μου. Οι άνθρωποι δεν χάνονται. Είμαι σίγουρη ότι είναι ήρεμη», είπε η Ιωάννα Τούνη και ζήτησε να σταματήσει για λίγο το βίντεο, αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη συγκίνησή της.

Ο δύσκολος τοκετός

Σε άλλο σημείο του βίντεό της, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό.

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δε ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση… Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση… οπότε όλα ήταν φυσιολογικά και σχεδόν έτοιμα. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δε πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο περίεργοι και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα. 

Οπότε, αναγκαστικά μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα… ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε.

Το “1,2,3 τραβήξτε” με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου που κανονικά δε γίνεται και φωνάζουν “βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει”. Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα. Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου -Φωτογραφίες

Νικολέτα Βλαβιανού: «Κάνω έτσι, βλέπω την Tina Turner μπροστά μου και της λέω…»

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση