Celebrity News

Kate Middleton: Νέα αποκάλυψη για την υγεία της -«Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»

Kate Middleton

Την περασμένη εβδομάδα η Kate Middleton ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πως έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες. «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας», αποκάλυψε.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο Marc Roche -δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια- μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala και αποκάλυψε ότι η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή.

«Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Παλάτι του Kensington είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους», είπε αρχικά ο Marc Roche.

Επίσης, ο ίδιος τόνισε πως κανείς δεν γνώριζε εκτός από «τα προνομιούχα μέλη του Τύπου που καλύπτει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι οποίο ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Απλά επειδή το βίντεο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι οι εφημερίδες με τις περισσότερες πωλήσεις. Έπρεπε να τους δώσουμε λίγο χρόνο πριν από το κλείσιμο».

Και συνέχισε: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Όσο για τον λόγο που πιστεύει ότι η Kate Middleton το ανακοίνωσε με βίντεο και όχι με επίσημη δήλωση, απάντησε: «Η Kate Middleton είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτήν. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Και όπως έλεγε πάντα η Ελισάβετ Β’: Πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μόνη βασιλική πτυχή το δαχτυλίδι της Λαίδης Diana. Ο βρετανικός λαός ανακάλυψε τον ήχο της φωνής της, κάτι που είναι πολύ σπάνιο γιατί σπάνια εκφράζεται δημόσια. Η Kate Middleton θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, που είναι ένα από τα αδύνατα σημεία της μοναρχίας».

Επιπρόσθετα, ο Marc Roche τόνισε πως η Kate Middleton δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για την επεξεργασμένη φωτογραφία, καθώς «η Ελισάβετ Β’ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Μετά την ανακοίνωση-σοκ για τον καρκίνο της Kate Middleton, όλα έχουν ξεχαστεί. Αλλά υπήρξε σαφώς μια σημαντική παρεξήγηση. Στο παρασκήνιο, λίγοι άνθρωποι τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στον Κάρολο Γ’, αλλά και στον πρίγκιπα William».

Τέλος, σημείωσε: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της».

Διαβάστε ακόμα:

Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση-απάντηση στη Φλορίντα Πετρουτσέλι -«Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο μαζί μου, κάπου σε βοηθάει»

Μαριαγάπη Ξυπόλια: Αποκάλυψε ότι αφαίρεσε ένα κομμάτι όγκου από την πλάτη της -«Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας…»

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν δίνεις την προσωπική σου ζωή φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ”δεν θέλω να απαντήσω”»