Celebrity News

Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντηση στον Χρήστο Πολίτη για τα 3 εκ.

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε σήμερα το πρωί (26/9) καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την παρουσιάστρια, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Πολίτης στο  «The Magazine», ενώ απάντησε και στις αρνητικές δηλώσεις του ηθοποιού τόσο για την ίδια όσα και για άλλους συναδέλφους με τους οποίους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά, «Λάμψη».

«Πληροφορήθηκα για την συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη, δεν την διάβασα απευθείας όμως. Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα στα οποία με πληροφόρησαν πως ο Χρήστος ήταν πολύ αρνητικός. Και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω γιατί περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Ο Χρήστος μου, είναι πάντα ο Χρήστος μου. Στενοχωριέμαι μόνο για ένα πράγμα. Όταν περνάνε τα χρόνια και μέσα σου στοιβάζεται μόνο η λύπη και ο αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήξε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό- κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει.

Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη».

Στη συνέντευξή του στο «The Magazine», ο Χρήστος Πολίτης είχε αναφερθεί στη πληρωμή του από τη «Λάμψη», λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως είχε ανακαλύψει ότι η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε περισσότερα χρήματα στη σειρά, από όσα εκείνος νόμιζε.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Προφανώς το έκανα για τα λεφτά. Δεν είχα μία γιατί τα είχα ρίξει όλα στο Απλό Θέατρο που τότε ήταν πίσω από το Πάντειο, όπου ανέβαζα ποιοτικά έργα. Έφτασα όμως να παίρνω από τη μάνα μου χρήματα για τσιγάρα και βενζίνη. Και υποτίθεται ότι ήμουν γνωστός πρωταγωνιστής. Αποφασίζω λοιπόν να κάνω τη “Λάμψη”. Χρήστο, παραπάνω από 1.100.000 δρχ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, μου λένε. Μάλλον με δουλεύουν, σκέφτηκα, όταν άκουσα το ποσό. Ήταν αστρονομικό για μένα. Δηλαδή αν μου έλεγαν 100.000 το μήνα πάλι θα μου φαίνονταν πολλά. “Πόσο παίρνει η Δανδουλάκη;” τους ρωτάω. “Λίγο παραπάνω από σένα”, μου λένε. “Καλά” λέω, ας της κάνουμε τη χάρη, γιατί μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει μαζί, είμαι πρώτο όνομα εγώ. Έλα όμως που σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 τελικά».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βόσσου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Love Island: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του reality αγάπης -Αυτός είναι ο λόγος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε στη Θεσσαλονίκη