Celebrity News

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Θέλαμε ακόμη και σε αυτή την ηλικία να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του να γίνουμε γονείς»

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας

Τον Σεπτέμβρη του 2021 η Όλγα Κεφαλογιάννη έφερε στη ζωή τους δυο καρπούς του έρωτά της με τον Μίνω Μάτσα! Από εκείνη τη στιγμή, τα δίδυμα τους έχουν πάρει τα μυαλά και πλέον οι τρυφεροί γονείς ζουν και αναπνέουν μόνο γι’ αυτά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παραχώρησνα μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία και την απόφασή τους να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Όσα είπαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας στη συνέντευξή τους

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας

Είναι αλήθεια, Όλγα, ότι σε εκείνη την πολυσυζητημένη πρώτη σας γνωριμία σας σύστησαν και ο Μίνως σε ρώτησε, “τι δουλειά κάνεις”;

Ο.Κ: Ναι, είχε γίνει στο Athenee, το πρώην Zonar’s.

M.M: Είχε δει το ίδιο βράδυ τον Βυσσινόκηπο, στο “Δημήτρης Χορν”

Ο.Κ: Σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη και είχα κυριολεκτικά μαγευτεί από τη μουσική.

Μ.Μ: Αυτά είναι επιτυχία, να φεύγει ο άλλος από μια παράσταση και να του έχει μείνει η μουσική.

Ο.Κ: Έχω πάει λοιπόν στο Athenee να συναντήσω την ξαδέλφη μου, τη Χρυσή (σ.σ Βαρδινογιάννη), που είναι η σύντροφος του Μαρκουλάκη.

Όλγα, όταν του είπες «σε θαυμάζω», είχες συνειδητοποιήσει ότι δεν θαυμάζεις μόνο τη μουσική του;

Ο.Κ: Όχι, καθόλου. Ήταν μια απλή κοινωνική γνωριμία. Επεισοδιακή βέβαια.

Μ.Μ: Προφανώς και χάρηκα σαν συνθέτης να μου λέει ένας άνθρωπος, «σε ακούω χρόνια». Και τότε αυτή η συστολή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε μένα προσωπικά. Πάντως, το υπόλοιπο βράδυ δε μου μίλησε.

Ο.Κ: Δε του μίλησα, δε μου μίλησε και δε ξαναβρεθήκαμε. Και τυχαίνει ένα χρόνο μετά να είμαι σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Μ.Μ: Ήταν του Γιώργου Νταλάρα για τα 50 του χρόνια.

Ο.Κ: Κάθομαι στην πρώτη σειρά, είναι γεμάτο το Ηρώδειο, δεν υπάρχει ούτε μια κενή θέση παρά μόνο μια δίπλα μου. Περιμένουμε να ξεκινήσει η συναυλία και μπαίνει ο Μίνως με ένα πορτοκαλί backpack στην πλάτη. Και τον βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου.

Μ.Μ: Δεν είχα σκοπό να καθίσω εκεί.

Ο.Κ: Και λέω μέσα μου, «αν ο τύπος κάνει πάλι ότι δε ξέρει ποια είμαι, θα κάνω κι εγώ ότι δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου».

Μ.Μ: Εγώ, ήθελα να κάνω ένα πέρασμα από εκεί, να χαιρετήσω τον Νταλάρα και να πάω σε μια υποχρέωση που είχα μετά. Είμαι με το σακίδιο, το τζιν, έχω συναντήσει πολλούς γνωστούς και μου λέει η Καίτη Βαβαλέα του Ηρωδείου, Τη βλέπεις αυτή τη θέση: Πήγαινε εκεί”. Της λέω, “Δε θα κάτσω, πρέπει να φύγω”. και μου απαντά, “Ακούς τι σου λέω; Πήγαινε κάτσε εκεί”.

Και κάπως έτσι, ερχόμενοι και οι δυο από δεύτερους γάμους αποφασίζετε να είστε μαζί, να παντρευτείτε και τελικά να γίνετε γονείς.

Μ.Μ: Άλλαξε όλο το προσωπικό μας σύμπαν.

Ο.Κ: Πολύ αυθόρμητα. Αβίαστα ήρθε ότι θα θέλαμε ακόμη και σε αυτή την ηλικία, με ό,τι έχουμε ζήσει πίσω μας, να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του να γίνουμε γονείς.

Μ.Μ: Κοίταξε, αυτό στο εμπνέει ο άλλος. Αλλιώς, δε το κάνεις αν δεν είναι αληθινό.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2023: Η Πόπη Τσαπανίδου έριξε την ψήφο της αγκαλιά με το εγγόνι της -Φωτογραφία

Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινο έξω από το εκλογικό κέντρο -Φωτογραφίες

Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Θα μηνυθεί η συγκεκριμένη κυρία, τέλος με τα σκουπίδια κάποιων»