Celebrity News

Αλέξης Κούγιας για Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Αυτό το υποκείμενο να παρακαλάει να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου»

Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και εξέφρασε την άποψή του για την εξομολόγηση στην οποία προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα στη Βουλή, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ένιωσα πολύ άσχημα σήμερα το πρωί όταν σε όλες τις εκπομπές έβλεπα να προβάλλεται ως ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλάς έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δε το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου προβλήθηκαν στην «Super Κατερίνα» και προκάλεσαν την οργή του Γρηγόρη Βαλλιανατού, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha.

«Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;», ανέφερε σε έντονο ύφος.

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι σήμερα το μεσημέρι. Στην εν λόγω ανακοίνωση,  ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι θα μηνύσει τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ενώ τονίσει ότι θα πρέπει να παρακαλάει να μην συναντηθούν στην πλατεία Κολωνακίου (αναφερόμενος προφανώς στο περιστατικό στο Κολωνάκι πριν από αρκετά χρόνια).

Η ανακοίνωση

«Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά.

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα (…)

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: 

Δανάη Μπάρκα: «Έχω μετανιώσει για μια σχέση που είχα»

Κατερίνα Καινούργιου σε Σίσσυ Χρηστίδου: «Υπάρχει φημολογία ότι η εκπομπή σου μπορεί να γίνει καθημερινή του χρόνου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση για το block στη Μαγγίρα -Τα μηνύματα που αντάλλαξαν