Celebrity News

Λεωνίδας Καλφαγιάννης κατά Μαυρίκιου Μαυρικίου: «Αν δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να με προστατέψω»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου και πρωταγωνιστές είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στον αέρα του Alpha ότι ήθελε να πάρει τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην παράσταση που ετοιμάζει, ωστόσο εκείνος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από το Πρω1νό. Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσιοποίησε προσωπικά δεδομένα ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που συνέβη και ένιωσε ότι τον έθιξε.

«Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητα μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά, ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα; Εγώ όχι πάντως. Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Τουλάχιστον όμως, αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είμαι και ήθελε να μοιραστεί τη γνώση του αυτή δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια την ξέρει. Αν δεν την ξέρει να ρωτήσει την συνεργάτιδα του και συμπαραγωγό. Αν θέλει περαιτέρω επιβεβαίωση να ρωτήσει τους ανθρώπους που ήταν μπροστά την ημέρα που εγώ αποχώρησα, τη δεύτερη ημέρα ανάγνωσης, από την παράσταση αυτή.

Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα του ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλλη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα με έκαναν να αποχωρήσω.

Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα αλλά δεν θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας, δεν τιμάει τόσο το θέατρο μας και το ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι΄αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια. Έχει ήδη επέμβει στη δική μου προσωπική διαδρομή και ήδη μετράω απώλειες. Δεν νομίζω ότι να βγω στις κάμερες και μιλήσω δημόσια για ότι ειπώθηκε ότι θα κάνει καλό σε κανέναν…», είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε επίσης:

 Αλέξανδρος Παπανδρέου: Βαρύ πένθος για τον σεφ – Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Μπέττυ Μαγγίρα: Έμεινε για τρίτη μέρα σπίτι και στόλισε για τα Χριστούγεννα – Τι είπε για την υγεία της

 Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια -Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της