Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας: Η έμμεση απάντηση στη Μαρία Κορινθίου -«Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει»

Γιώργος Λιάγκας

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» φιλοξενήθηκε την περασμένη Κυριακή η Μαρία Κορινθίου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Μέσα σ’ όλα, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στα γεγονότα που την έφτασαν στα όριά της και ήταν η αφορμή για να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή λίγες ημέρες πριν ρίξει αυλαία.

«Γενικά, υπήρχε αυτό το κλίμα στην εκπομπή. Όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και έλεγα ότι με ενοχλούν και σταματήστε να το κάνετε, μη τσιμπάτε, ήταν αυτή η απάντηση: “εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται”. Που αποσκοπεί όλο αυτό; Γιατί να δημιουργηθεί ξανά κάτι τέτοιο… Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από αυτό.

Την ημέρα που έφτασα στα όριά μου κάτι έγινε στο πλατό, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό μου είπαν “πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες”.

Τότε, είχα πει στον αέρα ότι έχω χάσει την υπομονή μου κι ότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Σε αυτές τις δηλώσεις αναφέρεται ο Γιώργος Λιάγκας. Απλά λίγο να προσέχουμε γιατί στο τέλος δεν τιμάει και το ίδιο το κανάλι, αν με έδιωξε επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει ούτως ή άλλως ότι με έδιωξαν.

Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Όλοι τα ξέρουμε αυτά τα άτομα. Με αυτά τα άτομα και συζήτησα και αφού αποχώρησα μίλησα και μια πολύ μεγάλη αγκαλιά έδωσα στον Γιώργο Λεβέντη μετά από τρεις εβδομάδες που τον είδα, στη μεγάλη μου αγάπη, τον Αντώνη Μεταξά, που βγήκαμε να φάμε.

Καμία σχέση με το κανάλι, καμία σχέση με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά αυτό που λέει. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί να το δηλώνουμε αυτό. Ίσως για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν εγώ είχα τσακωθεί με τη διοίκηση, δεν θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω.

Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Άστο να φύγει. Αν ήθελα, αυτό θα γινόταν μέσω των δικηγόρων μας. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. Συνέβησαν όλα από πολύ. Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Πάμε παρακάτω», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Μετά τα όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας «πέταξε» τα υπονοούμενά του στο «Πρωινό», ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

«Θέλω να συμφωνήσουμε όλοι ότι καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, είτε αυτή προέρχεται από ανθρώπους που έχουν μία πίστη σε κάτι, δεν πρέπει να φερόμαστε βίαια σε αυτούς… είτε είναι μία βία από άλλους ανθρώπους, που ο κύριος Βελόπουλος τους μέτρησε και είπε ότι όλοι είναι αλλοδαποί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα δύο βίαια περιστατικά που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Αυτοί χτυπούν, χλευάζουν και κάνουν bullying σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το bullying το πραγματικό, όχι άλλα που ακούμε… ηλιθιότητες… σε ανθρώπους που φέρονται διαφορετικά, πρέπει να είναι καταδικαστέα», πρόσθεσε συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα»,  ανέφερε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης: 

Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας -«Του είπαν ότι πρέπει να προσέχει τη διατροφή του»

ΑΝΤ1: Τηλεφώνημα για βόμβα στο κανάλι -Η ανάρτηση του Λιάγκα μετά την έκτακτη διακοπή του «Πρωινού»

Μαρίνα Σάττι: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για το… «Τα Τα Τα»