Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Μπέττυ Μαγγίρα

Λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμένομενη πρεμιέρα της στον ANT1 με την εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ», η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για την αποχώρησή της από το Open και τη μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρούσιου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον ρόλο της ως μητέρα αλλά και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τις κόρες της και τον σύζυγό της

Πόσο κανονική μαμά είσαι;

Πιστεύω πως είμαι όσο πρέπει σχεδόν σε όλα, εκτός από την κουζίνα. Δεν είμαι μαμά που μαγειρεύει συνεχώς, που φτιάχνει τα πάντα. Κατά καιρούς, κάνω κεκάκια ή τυροπιτάκια, αλλά δεν είμαι πάνω από μία κουζίνα κάθε μέρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν απολαμβάνω την κουζίνα και τη μαγειρική. Σε όλα τ’ άλλα όμως τρέχω, σε ό,τι έχει να κάνει με τις δραστηριότητές τους και την βοήθεια στα μαθήματά τους, στο να είμαι αυστηρή και να βάλω όριο όπου χρειάζεται, στο να τις ακούσω… Είμαι εκεί.

Το ότι κι εσύ και ο σύζυγός σου, Δημήτρης Μάζης, έχετε αναγνωρισιμότητα, ο καθένας στο χώρο του, έχει επηρεάσει τις κοινωνικές σχέσεις των παιδιών ή και τα ίδια τα παιδιά;

Όχι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να πουν ότι κάποια συμμαθήτρια τους με αναγνώρισε ή με είδε στην τηλεόραση, αλλά μέχρι εκεί.

Μπέττυ Μαγγίρα

Οι ίδιες οι κόρες σου το έχουν αντιληφθεί;

Σίγουρα χαίρονται για εμένα, βλέπουν την τηλεόραση και το θέατρο σαν μαγικό κόσμο γιατί της έχω πάρει μαζί μου και σε θέατρο και σε πλατό, όταν δεν είχαν σχολείο, για να δουν τι γίνεται σε κάθε χώρο. Δεν ξέρω όμως σε ποιο βαθμό και πώς αντιλαμβάνονται την όποια αναγνωρισιμότητα, καθώς για εκείνες είμαι απλά η μαμά τους.

Τις προσγειώνω, τους εξηγώ ότι είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες, απλώς ο άνθρωπος που την κάνει γίνεται λίγο πιο γνωστός. Ίσως να τους φαίνεται πολύ γυαλιστερό όλο αυτό από την άλλη ξέρουν ότι έχει πολύ άγχος και κούραση, οπότε παράλληλα το απομυθοποιούν.

Νομίζω πως είναι και οι δύο μικρές ακόμη για να καταλάβουν πραγματικά πόση δουλειά κρύβεται πίσω από το γυαλιστερό, αλλά σίγουρα αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν και άλλες διαστάσεις. Τους είχε κάνει εντύπωση, για παράδειγμα, όταν μετά από παραστάσεις του «Mamma Mia» μας ζητούσαν αυτόγραφο. Τους εξήγησα ότι είναι μέρος της δουλειάς και δίνει χαρά στους θεατές, αλλά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας.

Έχεις έναν πολυετή και συμπαγή γάμο. Ποια είναι τα θεμέλια στα οποία βασίζεται;

Η σωστή επικοινωνία αυτό και μόνο. Ωστόσο το να μπορείς να επικοινωνήσεις και να συνεννοείσαι σωστά με τον άνθρωπο σου Δεν είναι τόσο απλό. Προσωπικά, μου αρέσει να είμαι ανοιχτή και να λέω την αλήθεια, δεν αφήνω ποτέ πράγματα κάτω από το χαλί. Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη, θα μιλήσω. Θα βρω όμως τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσω αυτό που δεν μου άρεσε η με ενόχλησε.

Μαγγίρα Μάζης

Πιστεύω πως πρέπει να το γνωρίζει. Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι ότι τα ζευγάρια δεν μιλούν, είτε γιατί φαντάζονται πως ο άλλος καταλαβαίνει τα πάντα από μόνος του είτε γιατί φοβούνται μήπως χαλάσει η σχέση τους. Για μένα, αυτή η στάση κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θέλω να γνωρίζει ο σύντροφός μου τι μου συμβαίνει, τι μπορεί να με ενοχλήσει και γιατί.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Οι ήρωες έξω από τα τείχη – Φωτογραφίες από την πολυαναμένομενη σειρά του ANT1

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Βασιλική Μιλλούση για τις κόρες της: «Από όταν ήταν στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό»