Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα για την «κόντρα» της με τη Μαρία Κορινθίου: «Άκουσε τη λέξη “εκτίθεται” και τα πήρε»

Μπέττυ Μαγγίρα -Μαρία Κορινθίου

Πριν από μερικές ημέρες, οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Μαρία Κορινθίου σε βραδινή έξοδό της και της ζήτησαν να εκφράσει την άποψή της για το πρόωρο τέλος της σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς».

«Είναι κάποιες δουλειές που όταν δεν έχουν τον αντίκτυπο που θα έπρεπε να έχουν, δυστυχώς πρέπει να κόβονται για να μην μπαίνουν μέσα. Δε ξέρω πως έχει γίνει αυτό. Εγώ μπαίνω και από την πλευρά της παραγωγής. Αν η παραγωγή δεν πηγαίνει καλά, δε θα έχει να σε πληρώσει, που σημαίνει ότι θα δουλεύεις τζάμπα», σχολίασε η Μαρία Κορινθίου.

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και προκάλεσαν την αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία θέλησε να επισημάνει πως η σειρά δεν σταματάει επειδή δεν σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως όταν δεν είμαστε πληροφορημένοι για ένα συγκεκριμένο θέμα, καλό είναι να μη τοποθετούμαστε.

«Καλό είναι όταν κάνεις δηλώσεις και δε ξέρεις ένα θέμα, να λες ότι δεν το ξέρεις. Όχι τίποτα άλλο, εκτίθεται η ίδια. Όταν σε ρωτάνε τι έχεις να πεις για τον “Έρωτα φυγά” και λες, “εντάξει μια σειρά δε πάει τόσο καλά”, μα τα νούμερά της είναι τριπλάσια από τον μέσο όρο του σταθμού. Πόσο καλύτερα να πάει;

Πες ότι δεν ξέρεις τι έχει συμβεί ακριβώς και δε μπορείς να έχεις άποψη. Δε μπορεί με μια σειρά να ανέβει η τηλεθέαση όλου του καναλιού. Δε μπορείς με μια σειρά να ρεφάρεις ότι ξόδεψες όλο τον χρόνο. Δεν υπάρχουν τα χρήματα, όχι ότι δεν απέδωσε τα κέρδη η σειρά. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

H αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για τον τρόπο που σχολιάστηκαν από την Μπέττυ Μαγγίρα τα όσα είπε για το πρόωρο τέλος της σειράς του Open και έκανε λόγο για μοντάζ στις δηλώσεις της.

«Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου. Που λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις… Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, οπότε υποθέτω ότι μονταρίστηκε και αναλόγως το βίντεο».

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στην Μαρία Κορινθίου

Σήμερα (16/12), στην εκπομπή «I Love Σουκού» προβλήθηκαν τόσο οι μονταρισμένες και όσο οι αμοντάριστες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη σειρά του Open, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθάρισε πως δεν έχει απολύτως τίποτα με την ηθοποιό.

«Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη γιατί… με ξεφτιλίζετε! Μοντάρετε τα βίντεο άλλα ντα’ άλλων, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθονται όλοι! Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον “Έρωτα Φυγά”. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο.

Με γουστάρει αλλά δεν της άρεσε που είπα τη λέξη “εκτίθεται”. Ποιος το έκοψε και το μόνταρε; Για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση και όπως είδατε εμένα και την Μαρία δεν μας χωρίζει κάτι, να μας δείξετε το αμοντάριστο υλικό», είπε αρχικά στη η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είπε κάτι άλλο; Δεν είπε άλλα στο μονταρισμένο υλικό και άλλα στο αμοντάριστο. Τα παίξαμε και τα δύο, δεν είχε άλλη άποψη το ένα και άλλη το άλλο. Εμείς απλά το μικρύναμε. Εννοείται ότι την αγαπάμε την Μαρία γιατί είναι φανταστική περσόνα. Δεν έχουμε τίποτα μαζί της. Η Μαρία άκουσε τη λέξη “εκτίθεται” και τα πήρε. Αυτή τη συμβουλή την έχω δώσει και στη Ματθίλδη: όταν σε ρωτάνε κάτι και δεν το ξέρεις, μην απαντάς, μην εκφέρεις άποψη. Πρέπει να ξέρεις τι έχει ειπωθεί και από τις δύο πλευρές».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Λεοντίτση: Έξω φρενών με την Ιωάννα Τούνη -«Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα τα έχετε κάνει κάτι»

Matthew Perry: Πέθανε από κεταμίνη -Το επίσημο ανακοινωθέν

Το Ναυάγιο: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια