Επιδερμίδα
Τα 7 καλύτερα αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 7 Ιουνίου 2020!
Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Home / Celebrity News / Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί και μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί και μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε

Η Μαρία Κορινθίου με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People και στην Χριστίνα Ζάχου. 

Η ηθοποιός, μίλησε στη δημοσιογράφο για την περίοδο που έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ισμήνη, αλλά και για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πάντα υπήρχε ο πειρασμός για ένα ακόμη παιδί, αλλά ήταν και το φρένο που το σταματούσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου, είχες πει πως ταλαιπωρήθηκες πολύ από την επιλόχεια κατάθλιψη, σε σημείο που δεν ήθελες να γίνεις ξανά μαμά. Μπήκες ποτέ στον πειρασμό για δεύτερο παιδί;

Υπήρχε πάντα ο πειρασμός, όπως και το φρένο. Έχουν περάσει δέκα χρόνια αλλά υπάρχει ακόμα αυτός ο πόνος μέσα στην ψυχούλα μου. Δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα. Για να μην παρεξηγηθώ,  αλλά βίωσα κάτι πολύ έντονα και με ακολουθεί. Φυσικά όλο αυτό που πέρασα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να μην κάνω δεύτερο παιδί. Δεν είναι απαραίτητο πως θα μου συνέβαινε ξανά, όμως ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Διαβάζω συνέχεια δημοσιεύματα τα οποία…”

×